Aksolotle nie rywalizują ze sobą- nie obserwowałam takich zachowań nigdy, a średnio co roku dochodzi u mnie jeden nowy samiec do grupy. Właściwie to one nie specjalnie zwracają na siebie wzajemnie uwagę . Kolor towarzyszy też nie robi na nich wrażenia. Myślę, że nie powinny sobie nic robić. Zwłaszcza jak oba będą najedzone;)
Z płcią to jest różnie- potrzebna jest pewna wprawa i możliwość porównywania osobników, żeby mieć pewność na kogo się patrzy, tym bardziej że u maluchów różnica jest dość subtelna. Ale jak już cechy idą w jakimś kierunku, to się nie zmieniają ;) POszukaj jeszcze innych zdjęć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Z płcią to jest różnie- potrzebna jest pewna wprawa i możliwość porównywania osobników, żeby mieć pewność na kogo się patrzy, tym bardziej że u maluchów różnica jest dość subtelna. Ale jak już cechy idą w jakimś kierunku, to się nie zmieniają ;) POszukaj jeszcze innych zdjęć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Ten temat jest zablokowany