Napisany 01 maja 2017 - 22:49
Podobne tematy: Moja modlicha nie chce jeść i sie trzęsie x
identyfikacja
Początkujący hodowcy jaszczurek
Gekon orzęsiony się trzęsieManiekkm ![]() |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Gekon orzęsiony "trzesie glowa"Jaszczurus123, 16 gru 2023 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Samica gekona orzęsionego trzęsię się, jest bardziej aktywniejsza w dzień, nagła zmiana zachownaiawiktor37, 11 lip 2023 |
|
![]() |
|||
zachowania
Początkujący hodowcy węży
Pyton się „trzęsie” gdy biorę go na ręceAga002, 26 gru 2021 |
|
![]() |
![]() |
||
zachowania
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Eublefar trzęsie ogonemTheKiwi, 05 maj 2019 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 02 maja 2017 - 05:36
Jak pokarm nie jest za duży w stosunku do modliszki, oraz ma zapewnioną temperaturę, to spokojnie, jak zgłodnieje to zje. Może faktycznie obydwie przygotowują się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 maja 2017 - 06:56
Napisany 02 maja 2017 - 16:22
Jak pokarm nie jest za duży w stosunku do modliszki, oraz ma zapewnioną temperaturę, to spokojnie, jak zgłodnieje to zje....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Napisany 02 maja 2017 - 16:29
Powiem tak. Spory ten świerszcz na ostatnim zdjęciu ;). Ten na zdj wcześniej powinien być ok. Ale jak masz mniejsze to rzuć jej mniejsze. A...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez AquariusDegel, 02 maja 2017 - 16:32.
Napisany 02 maja 2017 - 16:53
Powiem tak. Spory ten świerszcz na ostatnim zdjęciu ;). Ten na zdj wcześniej powinien być ok. Ale jak masz mniejsze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Napisany 02 maja 2017 - 19:22
Mam jeszcze jedno pytanie, jest jakaś oznaka że modliszka faktycznie za chwilę będzie linieć i nie wolno jej przeszkadzać.
Właśnie jestem po próbie nakarmienia mojej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 maja 2017 - 20:11
Mam jeszcze jedno pytanie, jest jakaś oznaka że modliszka faktycznie za chwilę będzie linieć i nie wolno jej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 maja 2017 - 20:43
W zasadzie właśnie tylko brak zainteresowania pokarmem.Tak samo po wylince bezpośrednio nie karmimy. Z 1 dzień odczekać. Ewentualnie spróbuj...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów