Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
POMOCY!!!....

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
13 odpowiedzi na ten temat

#11 ArO

ArO
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7169 dni
  • Polska / Warmińsko-mazurskie / Szczytno

Napisany 16 stycznia 2007 - 19:33

przepraszam za pozna odpowiedz.....bylem jeszcze raz u weta w Szczytnie ale bez gadzinki sie dopytac...a konkretnie bylem u 3 ale zaden nie ma aparatury do przeswietlen:/...jejku co to za miasto....musze zadzwonic jutro do tej kliniki w Olsztynie moze tam mnie przyjma i cos z tym zrobia nie wiem przwswietla poskladaja czy cosbo nie wiem co robic...od piatku nic sie nie polepszylo.nadal nie chodzi nie chce jesc a brzuszek ciagle ma nadety moze to klatke ma polamana albo zebra albo cos nie wiem ale nie wyglada to najlepiej..stracil do mnie zaufanie bo teraz jak podejse do szyby to bije w nia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: POMOCY!!!....     x

#12 Izabela

Izabela
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8065 dni
  • Polska / Lubelskie / Lublin

Napisany 16 stycznia 2007 - 19:48

Musisz jak najszybciej zawieźć gadzinkę do dobrego weta, nie możesz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#13 egro_44

egro_44
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8054 dni
  • Polska / Łódzkie / Łódź

Napisany 16 stycznia 2007 - 20:31

To jak oni diagnozuja chore zwierzeta - na dotyk!! Co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 agie

agie
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7201 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 17 stycznia 2007 - 12:17

podpisuję się pod Ewą
zdjęcia RTG zrobią wszędzie. Podobnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.