przepraszam za pozna odpowiedz.....bylem jeszcze raz u weta w Szczytnie ale bez gadzinki sie dopytac...a konkretnie bylem u 3 ale zaden nie ma aparatury do przeswietlen:/...jejku co to za miasto....musze zadzwonic jutro do tej kliniki w Olsztynie moze tam mnie przyjma i cos z tym zrobia nie wiem przwswietla poskladaja czy cosbo nie wiem co robic...od piatku nic sie nie polepszylo.nadal nie chodzi nie chce jesc a brzuszek ciagle ma nadety moze to klatke ma polamana albo zebra albo cos nie wiem ale nie wyglada to najlepiej..stracil do mnie zaufanie bo teraz jak podejse do szyby to bije w nia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
13 odpowiedzi na ten temat
Napisany 16 stycznia 2007 - 19:33
Podobne tematy: POMOCY!!!.... x
zdrowie
Modliszki
Pomocy ! Co się stało z modliszką ?Demeter, 01 maj 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Ptaszniki
POMOCY grammostola pulchripes nalot na odwłokupropasqn ![]() |
|
![]() |
|||
odmiany barwne
Ptaszniki
pls pomocy z modliszką. jak uzyskać białą sphodromantis viridis?slabyTerrarysta, 30 gru 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
warunki hodowli
Legwan zielony
Temperatura w terrarium - pomocy!przemo_szmaj, 17 gru 2024 |
|
![]() |
|||
Terrarystyka
pomocy gekon orzensiony dziura w podniebieniuKulas, 01 gru 2024 |
|
![]() |
Napisany 16 stycznia 2007 - 19:48
Musisz jak najszybciej zawieźć gadzinkę do dobrego weta, nie możesz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 stycznia 2007 - 20:31
To jak oni diagnozuja chore zwierzeta - na dotyk!! Co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 stycznia 2007 - 12:17
podpisuję się pod Ewą
zdjęcia RTG zrobią wszędzie. Podobnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
zdjęcia RTG zrobią wszędzie. Podobnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów