@Agixy Zamiast nazywać kogoś mądralą starczy pomyśleć. Nie wiem jakie ty miski stosujesz, ani jakie gekony ty posiadasz, by ci utykały w miskach. Starczy kupować takie gatunki karaczana, które nie chodzą po gładkich powierzchniach i stosować miski na tyle wysokie by z nich nie wyszły i na tyle niskie by gekon nie miał problemu tam zajrzeć i wyłapać zawartości, idealnie sprawdzały się u mnie takie zwykłe pudełka śniadaniowe jakich pełno w biedronkach, lidlach i innych takich. Świerszczom starczy uszkadzać lub odcinać tylnie odnóża skoczne, wtedy nie wyjdą. Nadal widzisz jakiś problem?
Podobne tematy: Underwoodisaurus milii x
Archiwum ogłoszeń
I Love Geckos - Tympanocryptis, Heteronotia, Underwoodisaurus, Pachydactylus cb2023hatiras ![]() |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Underwoodisaurus milii hypo i goniurosaurus hainanensisCichyUzytkownik, 11 paź 2021 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
U. milii oraz węże właściwe (lampropeltis i inne)Tofik_25, 23 sie 2021 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Uroplatus henkeli, Nephrurus cinctus, Paroedura picta, Underwoodisaurus miliihatiras ![]() |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Underwoodisaurus milii 2.0Brysiu ![]() |
|
![]() |
Napisany 11 kwietnia 2016 - 19:54
karaczany nie są czesto tak ruchliwe jak swierszcze i niektore...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Agixy, 11 kwietnia 2016 - 19:56.
Napisany 11 kwietnia 2016 - 19:58
@Agixy przecież napisałam w pierwszym poście że są miski na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 kwietnia 2016 - 03:32
Napisany 16 kwietnia 2016 - 09:56
Karmienie Nephrurusów to jedna z najprzyjemniejszych momentów w obserwacji tych...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 kwietnia 2016 - 15:34
Napisany 19 kwietnia 2016 - 16:09
Napisany 20 kwietnia 2016 - 06:14
Ok to zdasz mi relacje z doświadczenia z nimi :)
Napisany 20 kwietnia 2016 - 12:09
Underwoodisaurus milii w jakimś stopniu się oswoi, ale na pewno...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów