Czyli już wszystko w porządku ? Możliwe, że pompowała oczy (wylinka :P) ;) Ja u swojej nigdy nie zauważyłem, żeby miał podpuchnięte po tym ja się obudziła ;) Obserwuj ją, jeśli te stan się powtórzy kilka razy, a nie będzie robiła żabich oczu to będziemy się martwić i myśleć ;)
Podobne tematy: Agama brodata-otwieranie pyszczka, potem czarny kolor, problem x
Sprzedam jaszczurki
Agama kołnierzasta - samicaREDptiles ![]() |
|
![]() |
|||
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samiec Orange x Red Agama brodata + terraria z płyty meblowej i wyposażenie.tyskie12, 20 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama dziwnie się zachowujePatrX, 19 lip 2025 |
|
![]() |
|||
rozmnażanie
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Poważny problem z nimfami caribena Versicolorteraphosa21, 04 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 23 stycznia 2016 - 00:37
Znaczy raczej po wylince jest, została jedynie na ogonie :)....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 stycznia 2016 - 09:56
Nie raczej z zimna nie ;) ale może jakieś jej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lutego 2016 - 17:16
Napisany 04 lutego 2016 - 22:06
@Igneel - Lepiej w środku wykorzystać styropian, piankę montażową, masz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lutego 2016 - 23:53
@exelf zrobiłem aktualnie z styropaniu i tak sobie mi to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 lutego 2016 - 13:02
Wydaje mi się że może to być niepraktyczne - musiałbyś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 lutego 2016 - 23:50
@kalinka wilgociom raczej nie podejdzie bo nie pryskam mu :(,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 lutego 2016 - 22:32
Jest taka możliwość, że się mu przejadły. Warto spróbować innej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 marca 2016 - 11:59
Witam ponownie :).
Bodajże od niedzieli/soboty mój smok siedzi w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów