Witam,
Od pewnego czasu przymierzam się do rozpoczęcia przygody z agama brodatą. Po zapoznaniu się z całą niezbędną wiedzą na temat jaszczurki oraz wstępnym przygotowaniu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 sierpnia 2015 - 18:21
Witam,
Od pewnego czasu przymierzam się do rozpoczęcia przygody z agama brodatą. Po zapoznaniu się z całą niezbędną wiedzą na temat jaszczurki oraz wstępnym przygotowaniu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
terrarium - pozostałe tematy
Budowa, osprzęt
Budowa terrarium dla HeterodonaGaben, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Terrarium 40x60x40 dzielone na pół?VIVIptasznik, 29 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Regius samiec + terrariumbibosz1, 29 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrariumbobis33, 29 sie 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Terrarium 60x30x40 a Gienia 4 cm dclukaszt129, 27 sie 2025 |
|
![]() |
Napisany 25 sierpnia 2015 - 18:41
Z własnego doświadczenia z moim anolisem powiem ci tak, u mnie w zimie też temperatura oscyluje w tych granicach gdy termometr wskazuje w lecie w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 sierpnia 2015 - 10:23
swietny temat, tez wlasnie przymierzam sie do kupna termostatu z zarowka ceramiczna-zeby je dogrzewac w nocy- moje jaszczurki to jeszcze maluchy wiec ustawie tak ze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 sierpnia 2015 - 09:57
Hm, zbyt dużego doświadczenia nie mam... od 2 miesięcy mam agamkę brodatą. Ale np zauważyłam, że przy zamontowaniu w terra (które jest częściowo szklane, a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 sierpnia 2015 - 18:55
Witam,
Od pewnego czasu przymierzam się do rozpoczęcia przygody z agama brodatą. Po zapoznaniu się z całą niezbędną wiedzą na temat jaszczurki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 sierpnia 2015 - 20:43
zarowka ceramiczna nie emituje swiatla jest tylko zrodlem ciepla...... wiec jaka dyskoteka? :-P
Napisany 28 sierpnia 2015 - 03:13
Napisany 28 sierpnia 2015 - 07:30
to jak utrzymac odpowiednia temp. w nocy- termostat bedzie ustawiony na utrzymanie temp. pomiedzy 19-22 stopni....na bank nie bedzie im za goraco :-P
zarowka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Zerrikanteremnt, 28 sierpnia 2015 - 07:35.
Napisany 28 sierpnia 2015 - 12:49
Napisany 29 sierpnia 2015 - 22:13
kable grzewcze i maty grzewcze nie sa polecane na pogona.pl za to o ceramicznych dobrze pisza:
"3) Promienniki ceramiczne
Promienniki tego typu zazwyczaj...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów