Zgadzam sie z tobą minio p w stu procentach. Co to za brednie że żółw chce zwrócic na siebie uwage...od kiedy to żółwie sie przytulają...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
15 odpowiedzi na ten temat
Napisany 08 grudnia 2006 - 16:12
Podobne tematy: przyjazne żółwiki x
Hyde Park
[Warszawa/Pruszków] Poszukiwane mieszkanie przyjazne zwierzakomFaeriel, 25 lip 2016 |
|
![]() |
|||
Herpetologia
Wielkopolskie żółwiki ruszyły w pierwszą wędrówkęnikola ![]() |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Testudo hermanni i graeca GOLDEN - malutkie żółwiki greckie 2015 - na?Saphira123, 20 mar 2016 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Testudo hermanni - malutkie żółwiki greckie 2015 - na?Saphira123, 10 mar 2016 |
|
![]() |
|||
![]() |
zdrowie
Żółwie wodno-lądowe
Żółwiki z adopcji - podejrzany biały nalot na karapaksiedudzi, 06 mar 2016 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 19 grudnia 2006 - 10:17
a propos wypuszczania na podłogę - nie wyobrażam sobie, żeby moja żółwica nie była wypuszczana. Mimo odpowiednich rozmiarów terrarium często stuka, drapie i zagląda przez...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 grudnia 2006 - 11:31
Zazik jak jest u Ciebie dopiero czwarty dzień to nie dziw sie,ze wali o szyby. Jest w obcym miejscu. Jesli bedzie sie obijac za jakis...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 grudnia 2006 - 12:21
To nie jest mój pierwszy żółw (potrafię rozpoznać kiedy jest zestresowany) i nie obija się o ścianki, a tylko rano i późnym popołudniem ( w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 grudnia 2006 - 12:49
to,ze to nie jest Twoj pierwszy zolw to nic nie znaczy ;] moze byc i 5 i 10 i to wcale nie znaczy,ze sie na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 grudnia 2006 - 12:59
Wcale nie twierdzę, że się znam bardzo dobrze, czy dobrze, chciałam tylko powiedzieć, że nie jestem calkiem zielona:) Na pewno będę się starać nie zrobić...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów