Problem zaczal sie wczoraj rano. 6scio miesieczna Agama padla jak wafel. lezala bez ruchu, nie reagowala praktycznie na nic. Wydawalo sie, ze juz sie poddala. Od dwoch dni nie nie wyprozniala sie. Bralem pod uwage mozliwosc zjedzenia przez nia kawalka podloza bukowego, lub obskubania jakiegos kamyczka z tla. Pod reka nic nie wyczuwalem, wolalem skonsultowac sie z wetem. Wyslal ja na przeswietlenie, wczesniej dostala kilka kropel oleju parafinowego, i antybiotyk. Troszeczke ja to postawilo na nozki. Przez godzine w odstepach, masowalismy jej brzuszek w wodzie. Wyproznila sie, jednak w kale nie bylo niczego podejrzanego. Zawiezlismy Agamke na przeswietlenie, Wyraznie widoczna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 23 września 2005 - 14:30
Podobne tematy: PROBLEM!!!!! x
pająki
Ptaszniki
Problem z wysuszaniem się podłożaLe_v7o7, 07 gru 2025 |
|
|
|||
Problem z temperaturą w terrarium dla regiusa – różnica między podłożem a powietrzemRob3006, 10 lis 2025 |
|
|
|||
rozmnażanie
Ptaszniki
Poważny problem z nimfami caribena Versicolorteraphosa21, 04 lip 2025 |
|
|
|||
zachowania
Ptaszniki
Caribena versicolor problembatus, 04 lip 2025 |
|
|
|||
Terrarystyka
Problem z muszkami owocówkamiLe_v7o7, 16 cze 2025 |
|
|
Napisany 23 września 2005 - 17:04
Witam
Możesz się jeszcze wstrzymać z podawaniem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Możesz się jeszcze wstrzymać z podawaniem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 września 2005 - 21:37
Ja bym olejku już nie podawala.Wydalila to,co najbardziej zalegalo,jeśli coś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 września 2005 - 02:28
Dziekuje wam bardzo. Agama ma sie juz chyba calkiem dobrze....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 września 2005 - 11:49
nie taki długi ;) przekonaj ją do siebie spowrotem jedzonkiem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany