Teraz w tygodniu będę miał samiczke euscorpisa i nie dlugo samczyka do rozmnazania ;] skorpionami dopiero zaczynam sięinteresowac i to bedzie moj pierwszy skorpion po zatym juz jakis czas zajmuje siępajaąkami , modliszkami i patykami ;-) a więc co do rozmnazania czy trudno jest rozmnozyc ? i nie ma zadnego "zjadania samca" ? bo jestem na ten temat kompletnie zielony? slyszalem ze takie L1 to często zdychają? i ile wogole maja wylinke skorpy ....posze troche informacji bo na TCP nie ma a na terrarystce bardzo krotki opis :/
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 23 września 2005 - 12:24
Podobne tematy: Euscorpius carpaticus ? x
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Euscorpius corcyraeus L2 rarytas i inneBartekR ![]() |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Euscorpius i skolopendryBartekR ![]() |
|
![]() |
|||
początkujący skorpiony
Skorpiony
Euscorpius spp. - hodowla grupowaDrNocere, 28 sie 2023 |
|
![]() |
|||
początkujący skorpiony
Skorpiony
Euscorpius carpathicus - zagadkowy zgonMI5, 25 lut 2023 |
|
![]() |
![]() |
||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Sprzedam:Euscorpius tergestinus dorosłe 25zł szt,Euscorpius italicusy dorosłe 40 zł szt,euscorpiops sp.l3 80zł.dario, 12 sty 2023 |
|
![]() |
Napisany 23 września 2005 - 14:14
[quote]Teraz w tygodniu będę miał samiczke euscorpisa i nie dlugo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 września 2005 - 07:49
aha dziękuje ci bardzo :) a jeszcze mam pytanie czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 września 2005 - 08:33
Możesz próbować. Karmiłem tak, tyle że posiekanym mącznikiem. Muszki jednak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 września 2005 - 17:37
mam jeszcze pytanie czy mogęnormalnie podawaćpinki ? dorosły osobnik zje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 września 2005 - 17:45
Jak dla dorosłego osbnika to chyba lepiej małe świerszcze i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów