Witajcie,
Mam pytanie do doświadczonych hodowców straszyków ;)
Czy pokarm może mieć wpływ na jego wzrost? Jeśli tak, to jakim pokarmem karmić patyczaka, aby szybciej rósł, a jaki pokarm powoduje, że wolniej się rozwija?
Pozdrawiam
Napisany 13 kwietnia 2015 - 22:07
Witajcie,
Mam pytanie do doświadczonych hodowców straszyków ;)
Czy pokarm może mieć wpływ na jego wzrost? Jeśli tak, to jakim pokarmem karmić patyczaka, aby szybciej rósł, a jaki pokarm powoduje, że wolniej się rozwija?
Pozdrawiam
żywienie
Straszyki
Żywa roślina do terrarium patyczakaWodnyRoztworFormaldehydu, 03 sie 2025 |
|
|
|||
żywienie
Zwierzęta
Zmiana karmienia patyczakaRUDAmama |
|
|
|||
żywienie
Dusiciele
Młody pyton Birmański nie chce przyjąć pokarmuPiter881988, 28 paź 2024 |
|
|
|||
żywienie
Węże właściwe i pozostałe
Dobranie wagi pokarmuhubert6675 |
|
|
|
||
terrarium - oświetlenie
Budowa, osprzęt
Żarówka UVB - wpływ na wzrokNazgul94, 19 lut 2024 |
|
|
|
Napisany 14 kwietnia 2015 - 07:31
Aby straszyk rósł normalnie należy karmić go, w zależności od...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 kwietnia 2015 - 19:18
zgadzam się z powyższym komentarzem jak najbardziej. Najlepiej poczytać opisy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 kwietnia 2015 - 22:10
Na wzrost i rozwój owdów ma wpływ temperatura, w jakiej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 kwietnia 2015 - 13:30
Czytałem jakieś opinie, że na pokarmie "rodzimym" owady rosły/mnożyły się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 kwietnia 2015 - 14:40
Z własnego doświadczenia: Periphetes forcipatus i Periphetes graniferum, których docelowym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 kwietnia 2015 - 18:47
Są takie opcje na pewno... - tylko po co męczyć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów