Dzięki Doru, przeraża mnie trochę fakt, ze bedzie wielki, ale cóż trzeba wziąść to na klatę i jak sie powiedziało A......mieszkamy co prawda w bloku...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 listopada 2015 - 18:03
Podobne tematy: Luźne rozmowy o żółwiach lądowych x
Przypięty
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Luźne rozmowy o ptasznikach, skorpionach i innych pajęczakach.Poetka, 20 lis 2014 |
|
4 |
![]() |
|||
ŚMIETNIK
Cześć wszystkim. Szukam widżetu do odwrotnej rozmowy, który będzie dobrze działał w Polsce. Proszę o pomocrayduturki ![]() |
|
0 |
![]() |
|||
opinie
ŚMIETNIK
Szukam widżetu do odwrotnej rozmowy.bogdankowalski95 ![]() |
|
0 |
![]() |
|||
![]() |
ważna wiadomość
Przypięty
ŚMIETNIK
PRZED ZAŁOŻENIEM TEMATU - PRZECZYTAJ !! REGULAMIN !! ZBIÓR INFORMACJI O ŻÓŁWIACH WODNO-LĄDOWYCHczeplin79 ![]() |
|
0 |
![]() |
||
tematy ogólne
Węże właściwe i pozostałe
Zbożowe rozmowyTerraQuenn, 11 sty 2022 |
|
0 |
![]() |
![]() |
Napisany 03 listopada 2015 - 21:33
Jak wet. nie wiedział to znaczy że albo się nie zna albo za młody żółw.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez StaskerTerrarysta12, 03 listopada 2015 - 21:34.
Napisany 03 listopada 2015 - 22:18
lata za żółwiami w Grecji i zamienia im naturalne kamieniste kryjówki na rurki z PCV.
No coś Ty. Grecy ekologicznie osadzają...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 listopada 2015 - 00:43
śmiech mnie bierze jak czytam, że ceramika jest be bo żółw sobie skorupkę uszkodzi...
Na życzenie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 listopada 2015 - 22:03
Na dno wyłożyłem grubą plandeką.
Ale zamierzam zmienić na plexi.
Dziękuję za wskazówki, chyba jednak poszukam jakieś donicy. Jako...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 kwietnia 2016 - 13:40
hej, witam po zimie:)
Mam takie pytanie, jakiego żółwika dokupić do marginatki? nie chce ich rozmnażać:) ale wiem, że różne gatunki różnie na siebie reagują,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 kwietnia 2016 - 14:02
jeszcze nie wiadomo, ma niecałe dwa lata.
z tego co czytałam i widziałam wygląda mi na chłopaka, ale w maju wybieramy sie do weta i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów