Z żółwiem do weterynarza w Warszawie to do Salvetu - nie ma lepszego weterynarza od gadów jak Marta Marciniak. Ludzie pracujący w sklepach zoo nie są niestety wyznacznikiem i wiem z doświadczenia. Ja już jednego żółwia pożegnałam - jak zaczynałam i byłam zielona w temacie, bo w zoologu mówili tak a nie inaczej...
Podobne tematy: Luźne rozmowy o żółwiach lądowych x
Przypięty
Ptaszniki
Luźne rozmowy o ptasznikach, skorpionach i innych pajęczakach.Poetka, 20 lis 2014 |
|
4 |
![]() |
|||
Archiwum tematów
Cześć wszystkim. Szukam widżetu do odwrotnej rozmowy, który będzie dobrze działał w Polsce. Proszę o pomocrayduturki ![]() |
|
0 |
![]() |
|||
opinie
Archiwum tematów
Szukam widżetu do odwrotnej rozmowy.bogdankowalski95 ![]() |
|
0 |
![]() |
|||
![]() |
ważna wiadomość
Przypięty
Archiwum tematów
PRZED ZAŁOŻENIEM TEMATU - PRZECZYTAJ !! REGULAMIN !! ZBIÓR INFORMACJI O ŻÓŁWIACH WODNO-LĄDOWYCHczeplin79 ![]() |
|
0 |
![]() |
||
tematy ogólne
Węże właściwe i pozostałe
Zbożowe rozmowyTerraQuenn, 11 sty 2022 |
|
0 |
![]() |
![]() |
Napisany 02 kwietnia 2015 - 20:05
Podobno jest fachowcem od gadów a w szczególności żółwi...zobaczymy....kupę od...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 kwietnia 2015 - 20:19
tak jest Aleksandra Maluta na ul. Potockiej!!!!! uff to już...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 kwietnia 2015 - 20:44
Osobiście jej nie znam ale też słyszałam że jest dobrym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 kwietnia 2015 - 08:42
Słuchajcie zrobiłam mojemu gadzinkowi terra podzielone na dwie strefy suchą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 kwietnia 2015 - 08:55
Witam świątecznie,
Majufka witam na forum,
mój Benek też praferuje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 kwietnia 2015 - 09:02
Witam świątecznie:):)
w wilgotnej strefie nie mam lampki, może to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 kwietnia 2015 - 09:06
Napisany 06 kwietnia 2015 - 09:15
pod grzewczą utrzymuje się do 35 stopni, facet w zoologu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów