niestety nie, musiałam mu trochę pomóc 8-)
doru, a dajesz swojej jakieś kiełki?
Napisany 16 stycznia 2015 - 12:12
niestety nie, musiałam mu trochę pomóc 8-)
doru, a dajesz swojej jakieś kiełki?
Przypięty
Ptaszniki
Luźne rozmowy o ptasznikach, skorpionach i innych pajęczakach.Poetka, 20 lis 2014 |
|
4 |
![]() |
|||
Archiwum tematów
Cześć wszystkim. Szukam widżetu do odwrotnej rozmowy, który będzie dobrze działał w Polsce. Proszę o pomocrayduturki ![]() |
|
0 |
![]() |
|||
opinie
Archiwum tematów
Szukam widżetu do odwrotnej rozmowy.bogdankowalski95 ![]() |
|
0 |
![]() |
|||
![]() |
ważna wiadomość
Przypięty
Archiwum tematów
PRZED ZAŁOŻENIEM TEMATU - PRZECZYTAJ !! REGULAMIN !! ZBIÓR INFORMACJI O ŻÓŁWIACH WODNO-LĄDOWYCHczeplin79 ![]() |
|
0 |
![]() |
||
tematy ogólne
Węże właściwe i pozostałe
Zbożowe rozmowyTerraQuenn, 11 sty 2022 |
|
0 |
![]() |
![]() |
Napisany 16 stycznia 2015 - 15:09
Nie daję, trzymam się niskobiałkowej diety szczególnie że nie zimowała....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2015 - 09:31
hej,
wczoraj u Benka w terra była "zima" (24 st.),...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2015 - 10:42
Włącznik czasowy się zepsuł? Ale musiał być zdziwiony, siadł na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2015 - 12:45
w niedzielę wieczorem mąż zmieniał wyłącznik na cyfrowy i chyba...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2015 - 14:33
Mi znowu się zepsuł, tylko w drugą stronę - przestał...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2015 - 16:25
u nas ten programator jakoś tak buczał, w dzień nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2015 - 17:47
A ile czasu nie je? Chodzi mi o taki czas,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2015 - 18:13
hm, no takiego dnia, że nic a nic to raczej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 stycznia 2015 - 20:48
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów