Podobne tematy: Oswajanie pytona tygrysiego x
tematy ogólne
Początkujący hodowcy węży
Czy osoba dwunastoletnia może mieć pytona królewskiego i go zarejestrować samemu?Mantises ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
Sprzedam węże
Sprzedam Pytona KrólewskiegoDawid33, 16 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Kupię pytona birmańskiego tygrysiego samca samiceGadogad, 04 paź 2024 |
|
![]() |
|||
Zamienię
Zamienie Pytona królewskiego na jakieś jaszczurki najlepiej LegwanaxKsunix ![]() |
|
![]() |
|||
Kupię
Kupię samice pytona birmańskiego lub tygrysiegowsiecipl, 20 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 18 listopada 2014 - 16:46
Mysz to takie moje przypisanie czytając o propozycji karmienia 1,5m pytona szczurem 130g.
Pozatym jestem przekonany ze gość...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 listopada 2014 - 19:02
pokarm dobierasz adekwatnie do rozmiaru gada
Więc dobrałem koledze karmówkę do tego co podał, a nie wyobrażałem sobie jaki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 listopada 2014 - 14:03
Napisany 19 listopada 2014 - 14:45
Ale kolejna sprawa (to moje zdanie ) co waż da redę zjeść to jak jest w dobrych warunkach...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 listopada 2014 - 19:29
Nakarmiłem wężyka przedwczoraj, dostał 2 szczurki wielkości hmm.. troszkę mniejsze niż wąż w najgrubszym miejscu. Był tylko jeden mały problem bo dostałem je żywe.. więc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 listopada 2014 - 20:42
jeśli dobrze zrozumiałem po karmieniu wyjąłeś gada na ręce na następny dzień, wskazane jest poczekać chociaż 3 dni(zależne jaki duży posiłek) po karmieniu zanim się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 listopada 2014 - 22:01
Przed wczoraj nakarmiłem, a dziś wyciągnąłem dopiero, czyli 2 dni. Założyłem rękawice dla pewności bo widząc jego poprzednie zachowanie to trochę się wystraszyłem :D Ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 grudnia 2014 - 19:15
Zobacz po ile Bartek sprzedaje mrożonki: https://www.terrarium.pl/topic/436572-wysylka-myszy-szczury-kroliki/
Polecam.
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów