Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

zdrowie

- - - - -  
Chora agama,dziwne zachowanie. Co zrobić?

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
13 odpowiedzi na ten temat

#11 Sasquatch

Sasquatch
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4389 dni
  • Polska / Śląskie / Katowice

Napisany 27 października 2014 - 22:10

Jak to przy mnie? Jak coś martwego znajdę na dworze to zabieram i zasuszam. Są jeszcze patyczaki które żyją rok,później umierają naturalną śmiercią. No i skorpion, został w połowie zjedzony przez samca po nieudanej kopulacji. Wina nie moja gdyż się przed tym zabezpieczyłem a połowy ciała szkoda ;)

Czy agamy mi żal? Tak,szkoda mi jej. Ale jej ciała też. Jeżeli bym ją sobie zostawił to jej krzywdy nie zrobię(bo jak?)a ja będę miał ładny okaz. Dziwną moralnością Pani dysponuje,i dziwna oceną ludzi. Nie sądzę aby agama chciała być zakopana,nie sądzę aby obchodziły ją losy jej ciała po śmierci. Ludziom(w naszej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Chora agama,dziwne zachowanie. Co zrobić?     x

#12 ewkagamma

ewkagamma
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5699 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 27 października 2014 - 22:21

Z tego co napisałeś mogłam sądzić że inne zwierzęta przy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez ewkagamma, 27 października 2014 - 22:22.

#13 kalinka

kalinka

Była moderator oraz współautorka pogona.pl

• Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 5181 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 28 października 2014 - 11:41

Zasuszyc nie zasuszysz tak jak owada - można chyba jakos...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 Damian8787

Damian8787
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5981 dni
  • Germany

Napisany 28 października 2014 - 13:23

a co do kopania w ziemi to chyba też nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2026 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.