Ok. Nie doczytałem. Wybacz starość nie radość. ;)
Jak przestawić? On musi w ogóle zacząć jeść, żeby go przestawić. Moim zdaniem, z regiusem, zwłaszcza małym i do tego kupionym, (i tu pytanie. Od kogo? Pytam, ponieważ uważam ,że to hodowca powinien Ci pomóc.))należy postępować ostrożnie. Machanie martwym oseskiem przed pyskiem regiusa nie jest dobrym pomysłem. Branie go na "głód" też nie jest dobre ponieważ to maluch, który nie jest gotowy na głodówki. Pytonowi na czas jedzenia należy zapewnić intymność. Tym bardziej,że jak mówisz u Ciebie jeszcze nie jadł. Dlatego polecam podanie mu na początek żywego pokarmu w postaci oseska szczurzego....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 października 2014 - 17:17
Podobne tematy: Pierwsza mrożonka dla młodego regiusa - co i jak? x
początkujący płazy
Płazy
Pierwsza żaba rogataAgro1223 |
|
|
|
||
terrarium
Węże
terrarium dla pytona regiusa, pojawienie się pleśni!Ripper, 15 paź 2025 |
|
|
|
||
![]() |
Archiwum ogłoszeń
Oddam regiusasiniak, 19 lis 2024 |
|
|
||
zachowania
Węże
Przyzwyczajanie Regiusa do dwóch osóbVojo, 23 cze 2025 |
|
|
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Akcesoria po Heterodonie - chętnie wymienię na jakąś kryjówkę dla RegiusaVojo, 17 cze 2025 |
|
|
Napisany 24 października 2014 - 17:51
Super dziękuję za konkrety!! :) Jutro jadę w takim razie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 października 2014 - 18:28
Hej, ja nie jestem doświadczonym hodowcą, ale jestem prawie na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 października 2014 - 18:40
Jasne, każda rada jest cenna :) Dziękuję :)
Napisany 24 października 2014 - 18:45
Jest jeszcze jeden sposób który chyba tutaj nie padł. Co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 października 2014 - 19:05
Tak, te sposoby (na podkładkę i przywiązywanie) są podane bodajże...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 października 2014 - 19:15
Ja stosuje upadek z dużej wysokości skuteczny w 100% i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 października 2014 - 19:29
Akurat metody z zoo nie są żadnym wyznacznikiem poprawności (mówię...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 października 2014 - 19:45
Jak się wie jak to się robi lub widziało, to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 października 2014 - 19:48
Dobrze, ze wiedziałam co nieco o regiusach zanim malca sobie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany