Jak w temacie, 11.08.14 uciekł mi z oczka wodnego żółw czerwonolicy. Od ok. 10 lat zawsze na lato go tam przenosimy i owszem kilka razy opuszczał oczko, składał niezapłodnione jaja w ziemi, ale zawsze go znajdowaliśmy. Tym razem zaszalał, siatkę zabezpieczającą rozszarpał, wyciągnął i uciekł na ulicę ;/ wstawiłem ogłoszenie na neta i sąsiadom wrzuciłem ogłoszenie do skrzynek, ale od 5 dni cisza. Moje pytanie jest skierowane do osób, osób którym kiedyś też żółw uciekł wodnolądowy i czy jest może szansa że sam wróci pod dom po jakimś czasie, ile taki żółw będzie wstanie wytrzymać na "gigancie" bez wody, czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Szanse na przeżycie zaginionego żółwia czerwonolicego x
Oddam
Oddam samca żółwia stepowego (Kraków)Lukasz1 |
|
|
|||
tematy ogólne
Oddam
Oddam żółwia i glonojada.KorciPL, 14 sty 2026 |
|
|
|||
Oddam
Oddam 5-letniego żółwia greckiego z terrarium i całym wyposażeniemMarliK, 13 mar 2026 |
|
|
|||
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
Sprzedam żółwia greckiego Testudo hermaniiKazaneq, 09 wrz 2025 |
|
|
|||
początkujący żółwie
Żółwie wodno-lądowe
przygotowania do żółwiadominik4621, 21 wrz 2025 |
|
|
|
Gość_alpin__*
Napisany 15 sierpnia 2014 - 14:10
Witaj, jeśli nie przejechał go żaden samochód, lub dopadło jakieś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 sierpnia 2014 - 14:28
To jest dość spokojne osiedle domków jednorodzinnych o małym ruchu,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_alpin__*
Napisany 15 sierpnia 2014 - 17:29
1. Problemów z obróceniem się nie powinien mieć.
2. Tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 sierpnia 2014 - 15:35
Żółwica się odnalazła ;)! była zakopana w ziemi w trawiniku...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 sierpnia 2014 - 15:52
Zabezpiecz lepiej oczko aby taka sytuacja się więcej nie powtórzyła....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 sierpnia 2014 - 17:52
Zabezpiecz lepiej oczko aby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_alpin__*
Napisany 25 sierpnia 2014 - 18:39
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany