Ja tu nie jestem po to, aby się spierać, jednak pożyjemy zobaczymy i co z tego wyniknie. Tak jak napisał wyżej użytkownik Przyczajony "Młoda napaliła się na kameleona i raczej nikt i nic tego nie zmieni, a szkoda". Nie chodzi tutaj, aby kogoś zniechęcać bo to nie w tym rzecz tkwi.Na początku starałem się wyjaśnić co trzeba i jak, ale jak przeczytałem, że mama nie da kasy na terrarium to już zmieniłem zdanie. Czytałem ostatnio inny temat, który zdarzył się nie dawno i niestety 13 latek kupił Kameleona i miał z nim problem po kilku dniach, problem nie wydawał się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 czerwca 2014 - 17:12
Podobne tematy: Poszukiwany hodowca Kameleonów Jemeńskich koło Poznania x
Ogłoszenia matrymonialne
Poszukiwany samiec T.seladonia_tartosik_ ![]() |
|
![]() |
|||
Kupię
Pyton Birmański poszukiwany podrośnięty osobnik.gonzo183, 17 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Ogłoszenia matrymonialne
Poszukiwany samiec Theraphosa stirmiKubik290, 28 cze 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
A.germani samiec Poszukiwany_Kub4Bub4__, 23 lut 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Poszukiwany samczyk Pamphobeteus sp. Machalalimak13, 19 wrz 2023 |
|
![]() |
Napisany 30 czerwca 2014 - 19:15
Ja bym jednak prosił...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 czerwca 2014 - 19:39
Napisany 01 lipca 2014 - 20:46
Terraium takie za 400zl? Wydaje mi się, że albo masz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 lipca 2014 - 21:05
Wiesz jak lamparty maja skórzane fotele saune jacuzzi i taras...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 lipca 2014 - 05:45
A mama wie, że niejako przy okazji, będziesz zmuszona hodować...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów