Zależy dużo od dzieci i rodziców.
Mój syn ma 5 lat , na giełdzie we Wrocławiu spodobały mu się straszyki diebelskie . Zapytałem czy będzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 kwietnia 2014 - 21:26
Zależy dużo od dzieci i rodziców.
Mój syn ma 5 lat , na giełdzie we Wrocławiu spodobały mu się straszyki diebelskie . Zapytałem czy będzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 kwietnia 2014 - 22:26
Ja pierwszą agamę dostałam na Komunię, po 2 latach błagania o nią rodziców xd Zajmowałam się nią ja, a Tata pomagał mi w sprawach związanych...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 kwietnia 2014 - 01:49
cóż ja wam powiem że wiek nie jest ograniczeniem (w pewnym sensie ;)) sam mam już kilka gatunków zwierząt z czego jeden odszedł już dziś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez fioł, 13 kwietnia 2014 - 01:51.
Napisany 13 kwietnia 2014 - 09:20
Uważam że większość jest absolutnie nieprzygotowana -a piszę to z perspektywy paru lat obecności na forum o gadach.
Napisany 17 kwietnia 2014 - 21:20
Napisany 17 kwietnia 2014 - 22:14
Temat rzeka; każdy rozwija się inaczej.
Jestem jednak za tym, żeby dzieci zajmowały się zwierzętami pod okiem ogarniętych w temacie dorosłych- nie dla sprawowania kontroli,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 kwietnia 2014 - 09:00
Są odpowiedzialni 14-sto latkowie którym bym powierzył swoją hodowlę na kilka dni ze spokojną głową i są ograniczeni i nieodpowiedzialni podchodzący pod trzydziestkę którym bym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 kwietnia 2014 - 09:36
Napisany 18 kwietnia 2014 - 10:03
Napisany 18 kwietnia 2014 - 10:41
Jak mówią te słowa "czym skorupka za młodu nasiąknie tym na starość trąci" Jak rodzice mają odpowiednie podejście do zwierząt to dzieci się od nich...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów