Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

Gekon CAFE

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
669 odpowiedzi na ten temat

#71 Gość_nietoperek96_*

Gość_nietoperek96_*
  • Gość

Napisany 08 marca 2014 - 22:08

Ja się tak zastanawiałam ostatnio dlaczego niektóre gatunki należące do tego samego rodzaju tak bardzo różnią się między sobą biotopami, a inne należące również do tego samego rodzaju mają identyczne wymagania środowiskowe? Tak na przykład: gatunki należące do rodzaju Paroedura diametralnie różnia się wymaganiami i środowiskiem życia, podczas gdy np. wszystkie Nephrurusy wymagają pustynnych klimatów... Tak samo jest z Pachydactylusami: jedne potrzebują środowisk leśnych, inne typowo pustynnych, a znowu Uroplatusy wszystkie żyją w tropikach... Lygodactylusy też mają bardzo podobne wymagania biotopowe, a Hemidactylusy znacząco się od siebie pod tym względem różnią... Ja tak sobie ostatnio myślałam: jak to jest z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#72 WatGecko

WatGecko

Pomocnik w dziale jaszczurki

• Terrarysta
  • Z nami od: 4372 dni
  • Ireland

Napisany 09 marca 2014 - 17:01

Niestety blonde harlequin do mnie nie dojechał ,,podobno,, nie było...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#73 Gość_nietoperek96_*

Gość_nietoperek96_*
  • Gość

Napisany 09 marca 2014 - 17:19

Kuba, kurczę szkoda :/ Ja myślałam, że Ty już masz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#74 WatGecko

WatGecko

Pomocnik w dziale jaszczurki

• Terrarysta
  • Z nami od: 4372 dni
  • Ireland

Napisany 09 marca 2014 - 18:19

No ale już się zabrałem za szukanie hodowców w UK...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez WatGecko, 09 marca 2014 - 18:20.

#75 Gość_nietoperek96_*

Gość_nietoperek96_*
  • Gość

Napisany 09 marca 2014 - 18:23

Hehehe :D Nie chciałbyś mi kupić Naultinusa na osiemnastkę?  :E Hihihihihi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#76 paweel25

paweel25
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4431 dni
  • United Kingdom

Napisany 09 marca 2014 - 19:11

<a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.globalgeckos.com'>http://www.globalgeckos.com</a> napisz do tego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez paweel25, 09 marca 2014 - 20:20.

#77 Gość_nietoperek96_*

Gość_nietoperek96_*
  • Gość

Napisany 09 marca 2014 - 20:07

@[member="paweel25"] Dzięki za chęć pomocy :) ale ja akurat mam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#78 paweel25

paweel25
  • Terrarysta
  • United Kingdom

Napisany 09 marca 2014 - 20:20

To było do @[member="WatGecko"] tobie bym nie proponował kolesia z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#79 Gość_nietoperek96_*

Gość_nietoperek96_*
  • Gość

Napisany 09 marca 2014 - 20:29

No a po co mi koleś z UK? Ja mam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#80 paweel25

paweel25
  • Terrarysta
  • United Kingdom

Napisany 09 marca 2014 - 20:47

To nie do ciebie!!!!! Tylko do usera @[member="WatGecko"] on mieszka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.