Mój smok ma za małe terrarium, wiem, ale nie wiedziałam że tak szybko szybko urośnie. Myślałam, że doczeka do przeprowadzki (przeprowadzamy się w sobotę), ale widzę po nim, że jest bardzo niezadowolony, że musi siedzieć u siebie, myślę, że przez to nie chce jeść od wczoraj, gdzie zawsze jego apetyt był nieposkromiony :( Poza tym nie mam pojęcia jak to nazwać od wczoraj co chwila rusza brodą jakby przełykał ślinę, co to może znaczyć? nigdy wcześniej tak nie robił. Chciałam go puszczać troszkę po nagrzanym pokoju jednak ze względu na liczne zakamarki boję się, że mogłabym zgubić smoka lub też...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Agama brodata nie je i ma czkawkę + pytanie o transport za granicę
Napisany 02 stycznia 2014 - 11:44
Podobne tematy: Agama brodata nie je i ma czkawkę + pytanie o transport za granicę x
warunki hodowli
Agamy - brodata i karłowata
Terrarium młoda agama karłowataDikimolo, 02 lis 2025 |
|
|
|||
tematy ogólne
Mrówki
Transport mrówekNagaren_213, 26 paź 2025 |
|
|
|
||
tematy ogólne
Węże
transport wężastawa83, 25 wrz 2025 |
|
|
|
||
aspekty prawne
Jaszczurki
Przewóz gekonów za graniceNiunks, 13 wrz 2025 |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Agama kołnierzasta - samicaREDptiles, 03 wrz 2025 |
|
|
Napisany 02 stycznia 2014 - 11:48
Napisany 02 stycznia 2014 - 11:56
nie, podłoże jest ok, na pewno nie pyli. Takie samo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 stycznia 2014 - 12:08
Z doświadczenia wiemy, że to co zwierzaki mają w zoologicznych...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 stycznia 2014 - 12:17
W sklepach zoo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 stycznia 2014 - 12:32
to są drewienka kokosowe, czyli teraz załóżmy zmienię ja na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 stycznia 2014 - 12:43
Zmień to na ręczniki. Jeżeli...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 stycznia 2014 - 16:11
Piszesz że agamka sporo je, więc obstawiałabym coś związanego z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 stycznia 2014 - 16:17
Włókno kokosowe nie pyli, nie wprowadzaj ludzi w błąd, Paweł....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany