sklep zoologiczny który sprowadza cokolwiek tropikala sprowadzi Ci granulat dla axów. Tylko zamówić w sklepie.
Moje lenie nie chcą tego za bardzo jeść.
Napisany 30 grudnia 2013 - 22:14
sklep zoologiczny który sprowadza cokolwiek tropikala sprowadzi Ci granulat dla axów. Tylko zamówić w sklepie.
Moje lenie nie chcą tego za bardzo jeść.
warunki hodowli
Przypięty
Mrówki
HODOWLA MRÓWEK - przygodę czas zacząć!BlackAnts ![]() |
|
5 |
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Węże
Jak zacząć swoją przygodę z wężami?Blondynaa ![]() |
|
0 |
![]() |
|||
![]() |
warunki hodowli
Zwierzęta
lokalizacja terrarium w pokoju !! ważne w sobotę zaczynam pracę !! liczę na szybką pomocduChu17 ![]() |
|
0 |
![]() |
||
warunki hodowli
Węże
Zaczynam hodowlę- Wąż zbożowyoo333, 11 sty 2016 |
|
0 |
![]() |
![]() |
||
![]() |
początkujący jaszczurki
Zwierzęta
Witam wszystkich. Zaczynam od totalnego zera. BogatyniaJaco200sx, 15 kwi 2015 |
|
0 |
![]() |
Napisany 01 stycznia 2014 - 17:19
Spróbuję dostać ten granulat choć na próbę. Sama pracuję w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 stycznia 2014 - 19:54
Na tego kryla wpadłam przypadkiem w zoologicznym w Bielsku, teraz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 stycznia 2014 - 20:07
popatrz tutaj co może być
http://www.ichthyotrophic.pl/frozen_pl.html
lepsze od...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 stycznia 2014 - 21:04
O o o właśnie, kupowałam tam mrożonki dla paletek, była...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 stycznia 2014 - 21:21
Z jedzeniem jest różnie. Jedne jedzą jedno, czego inne nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 stycznia 2014 - 22:39
No zobaczymy, moje jedzą kryl (póki co) więc jesteśmy na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 stycznia 2014 - 21:19
MER to ładnie masz wybredne te zwierzaki.. może za dobrze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 stycznia 2014 - 23:09
chcesz poznać płeć to wstaw zdjecia tego co za tylną...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 stycznia 2014 - 13:26
Dzisiaj dostałam dendrobenę......najpierw dałam jedną całą do karmika ale franca...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów