Hej ! Sprawa wygląda następująco: Geralt jest czysty (robiłem juz 4 badanie ogółem a dzisiaj dostałem wyniki następnych badań) także nie ma pasożytów, trzykrotki nawet...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 grudnia 2013 - 20:27
Podobne tematy: Agama brodata wolno rośnie ! x
Sprzedam jaszczurki
Agama kołnierzasta - samicaREDptiles ![]() |
|
![]() |
|||
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samiec Orange x Red Agama brodata + terraria z płyty meblowej i wyposażenie.tyskie12, 20 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama dziwnie się zachowujePatrX, 19 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
warany/agama kołnierzasta/błotnajakubek21111, 08 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 13 grudnia 2013 - 21:09
Głodzenie smoka tylko i wyłącznie dlatego, aby zaczął jeść zieleninę jest absurdem. Co jakiś czas spróbuj mu podsuwać pod nosek i zostawiaj w miseczce na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 grudnia 2013 - 21:26
Daj mu czas - maluchy bardzo często nie jedzą zieleniny. Jak podrośnie to pewnie się przekona. Możesz próbować imitować ruch roślinką, poprzez jej potrząsanie albo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 grudnia 2013 - 01:01
próbowałem wszystkiego ! kręcenia w palcach, imitacja ruchu ... jedynie co to tylko geralt liznął liść :P! Dopiero dzisiaj ok. 17 zrobił kupę, była tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 grudnia 2013 - 03:40
Napisany 15 grudnia 2013 - 09:57
Pilnuj zeby kupka była codziennie-bo jak maluszek nie robi kilka dni-to musi być jakaś przyczyna-i nie jest to dobrze.
Albo ma za zimno ,albo zjada...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 grudnia 2013 - 10:48
Skoro Geralt normalnie je, wydala i skoro wyniki nic nie pokazały to nie ma co się martwić. Widocznie jego wolny wzrost to cecha genetyczna :)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 grudnia 2013 - 17:26
Pani Ewo, Geralt nie robił kupy 2 dni. Pokarm dostaje normalnej wielkości, nie za duży nie za mało, a je tyle ile chce, jeżeli się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 grudnia 2013 - 18:18
Napisany 15 grudnia 2013 - 18:44
Teraz jest już normalnie! napisałem odpowiedź do mojego poprzedniego posta ! dzisiaj już 2 razy robił :)! Świerszcze które mu podaje mają około 2 cm...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów