Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

zdrowie

- - - - -  
Agama brodata wolno rośnie !

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
35 odpowiedzi na ten temat

#21 AiR_Waves

AiR_Waves
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4399 dni
  • Polska / Zachodniopomorskie / Świdwin

Napisany 13 grudnia 2013 - 20:27

Hej ! Sprawa wygląda następująco: Geralt jest czysty (robiłem juz 4 badanie ogółem a dzisiaj dostałem wyniki następnych badań) także nie ma pasożytów, trzykrotki nawet...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Agama brodata wolno rośnie !     x

#22 SylL

SylL
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4352 dni
  • Polska / Śląskie / Siemianowice Śląskie

Napisany 13 grudnia 2013 - 21:09

Głodzenie smoka tylko i wyłącznie dlatego, aby zaczął jeść zieleninę jest absurdem. Co jakiś czas spróbuj mu podsuwać pod nosek i zostawiaj w miseczce na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#23 kalinka

kalinka

Była moderator oraz współautorka pogona.pl

• Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 4967 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 13 grudnia 2013 - 21:26

Daj mu czas - maluchy bardzo często nie jedzą zieleniny. Jak podrośnie to pewnie się przekona. Możesz próbować imitować ruch roślinką, poprzez jej potrząsanie albo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#24 AiR_Waves

AiR_Waves
  • Terrarysta

Napisany 15 grudnia 2013 - 01:01

próbowałem wszystkiego ! kręcenia w palcach, imitacja ruchu ... jedynie co to tylko geralt liznął liść :P! Dopiero dzisiaj ok. 17 zrobił kupę, była tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#25 Ladon

Ladon

Pomocny na Agama i Początkujący hodowcy jaszczurek

• Terrarysta
  • Z nami od: 4528 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 15 grudnia 2013 - 03:40

Może lekko zaniepokojony być,ale bez ponownej aklimatyzacji powinno się to odbyć: ) co do zieleniny to można.jeszcze inaczej: pokrój dobrze i dodaj do mącznika.Mowiles, że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#26 ewkagamma

ewkagamma
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5485 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 15 grudnia 2013 - 09:57

Pilnuj zeby kupka była codziennie-bo jak maluszek nie robi kilka dni-to musi być jakaś przyczyna-i nie jest to dobrze.

Albo ma za zimno ,albo zjada...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#27 Ozzman

Ozzman
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4829 dni
  • Polska / Warmińsko-mazurskie / Bartoszyce

Napisany 15 grudnia 2013 - 10:48

Skoro Geralt normalnie je, wydala i skoro wyniki nic nie pokazały to nie ma co się martwić. Widocznie jego wolny wzrost to cecha genetyczna :)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#28 AiR_Waves

AiR_Waves
  • Terrarysta

Napisany 15 grudnia 2013 - 17:26

Pani Ewo, Geralt nie robił kupy 2 dni. Pokarm dostaje normalnej wielkości, nie za duży nie za mało, a je tyle ile chce, jeżeli się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#29 ewkagamma

ewkagamma
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5485 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 15 grudnia 2013 - 18:18

Zrób ciepłą kąpiel nawet teraz bo jeszcze nie śpi, bo maluszki najczęściej robią do wody,jak nie zrobi to jutro rano najlepiej. Maluch ma ok. 3...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#30 AiR_Waves

AiR_Waves
  • Terrarysta

Napisany 15 grudnia 2013 - 18:44

Teraz jest już normalnie! napisałem odpowiedź do mojego poprzedniego posta ! dzisiaj już 2 razy robił :)! Świerszcze które mu podaje mają około 2 cm...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.