Coś złego w nazwie "kokony" ? To w takim razie przy wielkanocy napiszę jaja heliksów :D
Nie :) tak się je nazywa, chociaż z kokonem w sensie formalnym ma niewiele wspólnego. Powodzenia w inkubacji (równie szumna nazwa) :P
Napisany 19 kwietnia 2014 - 15:31
Coś złego w nazwie "kokony" ? To w takim razie przy wielkanocy napiszę jaja heliksów :D
Nie :) tak się je nazywa, chociaż z kokonem w sensie formalnym ma niewiele wspólnego. Powodzenia w inkubacji (równie szumna nazwa) :P
Przypięty
Ptaszniki
Luźne rozmowy o ptasznikach, skorpionach i innych pajęczakach.Poetka, 20 lis 2014 |
|
4 |
|
|||
Archiwum tematów
Cześć wszystkim. Szukam widżetu do odwrotnej rozmowy, który będzie dobrze działał w Polsce. Proszę o pomocrayduturki |
|
0 |
|
|||
opinie
Archiwum tematów
Szukam widżetu do odwrotnej rozmowy.bogdankowalski95 |
|
0 |
|
|||
tematy ogólne
Węże właściwe i pozostałe
Zbożowe rozmowyTerraQuenn, 11 sty 2022 |
|
0 |
|
|
||
tematy ogólne
Przypięty
Węże właściwe i pozostałe
Luźne rozmowy o wężachbarik, 14 mar 2015 |
|
1 |
|
Napisany 19 kwietnia 2014 - 17:48
Ja bardzo żałuje że Blondyn umarł (mój drugi albino body),...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Gorzejta, 19 kwietnia 2014 - 17:58.
Napisany 19 kwietnia 2014 - 18:58
Rodatzi to podgatunek. Ślimak z ciemnym ciałem i jasną "albino"...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez czkot, 19 kwietnia 2014 - 18:59.
Napisany 19 kwietnia 2014 - 19:43
Spokojnych i pogodnych Świąt!!! Żebyśmy w tym zabieganym świecie przynajmniej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 kwietnia 2014 - 14:01
Fajne życzenia :) Również Wam wszystkim życzę wesołych, spokojnych i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 kwietnia 2014 - 00:16
Uciekając trochę od świąt, nie hoduje ktoś z Was czasem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 kwietnia 2014 - 03:18
Mam miejsce gdzie jest ich sporo ;) Osobiście ich nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 kwietnia 2014 - 09:19
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów