Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

* * * * * 4 głosów  
Rozmowy o mięczakach

• Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
789 odpowiedzi na ten temat

#111 czkot

czkot

Terrarysta

• Terrarysta
  • Z nami od: 4872 dni
  • Polska / Pomorskie / Gdańsk

Napisany 24 października 2013 - 15:20

Jest nam wszystkim niezmiernie miło, że wybierasz nasze skromne forum mając do wyboru w pełni profesjonalny serwis i całodobowe porady ekspertów :)

Co do...czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta u nas :)

Podobne tematy: Rozmowy o mięczakach     x

#112 Rickson

Rickson

Miniony Moderator w dziale Płazy

• Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 7569 dni
  • United Kingdom

Napisany 24 października 2013 - 16:07

Piers z kurczaka podałem surowa, kupiłem w polskim sklepie i to chyba nie był najlepszy pomysł chociaż jak napisałaś w tym raczej nie powinienem upatrywać...czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta u nas :)

#113 czkot

czkot

Terrarysta

• Terrarysta
  • Z nami od: 4872 dni
  • Polska / Pomorskie / Gdańsk

Napisany 24 października 2013 - 16:36

Piers z kurczaka podałem surowa, kupiłem w polskim sklepie i to chyba nie był najlepszy pomysł chociaż jak napisałaś...czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta u nas :)

#114 Rickson

Rickson

• Moderator.nieaktywny
  • United Kingdom

Napisany 24 października 2013 - 17:52

Faktycznie, zostawiłem na noc i rano tak z boxa śmierdziało, ze w całym pokoju było to czuć - nie był to najlepszy pomysł, przyznaje i...czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta u nas :)

#115 jelona

jelona
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4678 dni
  • Polska / Świętokrzyskie / Jędrzejów

Napisany 24 października 2013 - 18:00

1. zawsze się jakieś słabeusze trafią a niestety ''ślimacza medycyna'' nie jest rozwinięta i nie daje im się szczepionek nie sprawdza czego im brakuje (no...czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta u nas :)

#116 Rickson

Rickson

• Moderator.nieaktywny
  • United Kingdom

Napisany 24 października 2013 - 18:50

dopiero jak sobie pomyślałem o tym mięsie... Przecież to może jechać z Polski, jak zamrożone to pół biedy ale jak już posolone to jednak zaszkodzi...czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta u nas :)

#117 sylwka152

sylwka152
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4751 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Bielawa

Napisany 25 października 2013 - 09:39

ja gotuję ryż, kasze, makaron np. ciemny, marchew, ziemniaki i bardzo bardzo im to co wymieniłam smakuje;) tylko ziemniaki i marchew mają średnią zawartość szczawianu więc...czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta u nas :)

#118 jelona

jelona
  • Terrarysta

Napisany 27 października 2013 - 12:19

czuje się potworem bo wybuchłam śmiechem na widok jednej z moich rozdętek :oops:
a śmiałam się z niej ponieważ ma ona zdeformowaną skorupkę 
ma ona...czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta u nas :)

Edytowany przez jelona, 27 października 2013 - 12:24.

#119 Rickson

Rickson

• Moderator.nieaktywny
  • United Kingdom

Napisany 27 października 2013 - 15:01

Niestety ale chyba padły kolejne ślimaki, zostało mi ich dziewięć w tej chwili-te rosną w dobrym tempie i już wyglądają jak ślimaki, za 2 miesiące...czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta u nas :)

#120 jelona

jelona
  • Terrarysta

Napisany 27 października 2013 - 16:57

jejku szlak mnie już trafia z tymi zdjęciami!!!  :evil: 
ciągle albo żły format albo za duże jezu nawet nie da się ich na tyle obrobić...czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta u nas :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.