Swietlowka zostala przed zrobieniem zdjecia zdjeta bo juz byla "zurzyta" (miala ponad rok)... Tak niestety jest to akwarium ;/ i to jest ta wada... ale wiekszosc hodowcow w Krakowie (jakich znam) hoduje w akwarium bez wiekszych zastrzezen totez problemow... Konika polnego podalem tylko raz i wlasnie bede w srode robil badania u weterynarza tylko musze wiedziec gdzie jest taki specjalista od gadow :( ... Swietlowka pojawi sie w srode, tak samo jak witaminki. Przestane podawac mole czesto... Czy cos jeszcze?? I mam takie pytanie... Czy z MDB da sie zwierzaka wyleczyc lub z krzywicy?? czy to jest tak jak rak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
14 odpowiedzi na ten temat
Napisany 11 września 2006 - 20:21
Podobne tematy: Agama - oswajanie x
Sprzedam jaszczurki
Agama kołnierzasta - samicaREDptiles ![]() |
|
![]() |
|||
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samiec Orange x Red Agama brodata + terraria z płyty meblowej i wyposażenie.tyskie12, 20 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama dziwnie się zachowujePatrX, 19 lip 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Gekon lamparci (Eublefar)
Oswajanie gekona...Janiu, 12 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 11 września 2006 - 20:39
Witam
Odchody zanieś do pierwszego lepszego laboratorium...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Odchody zanieś do pierwszego lepszego laboratorium...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 września 2006 - 20:23
Witam...
Bylem dzisiaj u weterynarza z Krakowa (tego obcokrajowca)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Bylem dzisiaj u weterynarza z Krakowa (tego obcokrajowca)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 września 2006 - 21:31
Witam
Badania kału są konieczne jedynie wtedy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Badania kału są konieczne jedynie wtedy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 września 2006 - 21:45
Miałem agamę którą kupiłem w zoo (celowo kupiłem chorą na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów