Witam ostatnio przymierzam sie do kupna agam brodatych (samca i samicy)
Na jednej ze stron przeczytałem ze trzymanie odrazu ich razem może się dla nich źle skonczyć.
Chciałbym poznać wasze zdanie ;)
Napisany 29 lipca 2013 - 13:30
Witam ostatnio przymierzam sie do kupna agam brodatych (samca i samicy)
Na jednej ze stron przeczytałem ze trzymanie odrazu ich razem może się dla nich źle skonczyć.
Chciałbym poznać wasze zdanie ;)

identyfikacja

Przypięty 
Agamy -  brodata i karłowata

Identyfikacja odmian barwnych agam brodatych.kalinka  | 

| 
  1 | 

| 
     |||

żywienie

Jaszczurki

Jak często można podawać oseski mysie gekonowi lamparciemu?Janiu, 18 wrz 2025  | 

| 
  0 | 

| 

| 

||

Archiwum ogłoszeń

można usunąć, dzięki12345, 12 wrz 2025  | 

| 
  0 | 

| 
     |||

Sprzedam jaszczurki

Para Agam brodatych razem z terrarium i wyposażeniem Mazowieckietyskie12, 16 wrz 2025  | 

| 
  0 | 

| 
     |||

Wije

czy mogę trzymać wija afrykańskiego z innym gatunkiem?Le_v7o7, 14 maj 2025  | 

| 
  0 | 

| 

Napisany 29 lipca 2013 - 14:18
Istnieje spore ryzyko, że samiec zameczy samicę dla tego każdy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 lipca 2013 - 15:04
Dla osoby początkującej absolutnie odradzam parkę - niestety taka osoba...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 lipca 2013 - 20:22
Dokładnie tak jak Kalinka-dla początkujących tylko 1 smok-i zobaczysz jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 lipca 2013 - 21:53
a czy jest te same ryzyko kupna 2 samic i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 lipca 2013 - 22:11
2 samice 1 samiec jest ok, tylko pytanie jest czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 lipca 2013 - 08:17
Ja mam 5-letniego samca, który jest ewidentnym dominantem i nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 lipca 2013 - 09:57
Napisany 30 lipca 2013 - 20:36
Czyli zastanów się dobrze!
A z całą pewnością nie nastawiaj...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez ewkagamma, 30 lipca 2013 - 20:38.
Napisany 01 sierpnia 2013 - 13:49
Ja kupiłem swoją agamę za 50 zł byłem zobaczyć specjalnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów