Wszystko idzie do przodu, świat się rozwija, a jego rozwój przynosi wiele plusów i tyle samo minusów... Czasem mam wrażenie że idziemy do przodu naukowo, przekraczamy wcześniej niemożliwe do pokonania granice ale cofamy się cywilizacyjnie... Jestem w młodym wieku ale boje się już myśleć co będzie gdy dorośnie pokolenie które od 5 roku życia siedzi przed kompem i gra w jakieś "zabijanki"... szkoda gadać.... Przykro mi gdy patrze na te zdjęcia, a myśl że to nie dotyczy tylko zwierząt egzotycznych, a na jeszcze większą skalę zwierzaków domowych, tylko dobija :(
Ludzka głupota nie zna granic - dokąd zmierza terrarystyka?
Napisany 04 sierpnia 2013 - 18:10
Napisany 05 sierpnia 2013 - 10:52
hello
Przepraszam ale moim zdaniem to co obserwujemy jest świadomym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 sierpnia 2013 - 12:25
Czyli Ameryki nie odkryłeś... Edukacja przydatna tylko w ,,makroregionach" jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 sierpnia 2013 - 10:06
Ja też mam 14 lat, a swoimi zwierzętami zajmuję się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 sierpnia 2013 - 13:49
Rozwiązania prawne - możemy wszyscy pomarzyć. Też jestem za zaostrzeniem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 sierpnia 2013 - 19:37
Jak ja widzę te zdjęcia i komentarze niektórych to ręce...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 sierpnia 2013 - 23:15
Według mnie to po prostu znieczulica i coraz większe zezwierzęcenie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 sierpnia 2013 - 09:45
Ciekawostka dla terrarystów :
Akcja dzieje się w sklepie zoologicznym
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 sierpnia 2013 - 17:07
To nie jest jakaś opowiastka tylko autentyczna sytuacja? Jeśli tak......więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 sierpnia 2013 - 14:21
Tak, autentyk
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów