Całe szczęscie,że nie jest podobne, bo u mojego smoka zakończyło się to niestety śmiercią. Czekamy na filmik:) Cały czas te objawy najbardziej pasują pod kokcydia... one przy silnym zarobaczeniu atakują też inne narządy. To może tłumaczyć jej dziwne zachowania. Masz wszystkie objawy + brak wapnia ( szuranie brzuchem i problem z chodzeniem jest bardzo klasycznym objawem) Wapna pompuj w nią ile tylko można. W żółtko czy inne rzeczy ze strzykawki też nie żałuj. Witaminy odstaw, jeśli okaże się,że ma kokcydia, czeka Cię bardzo ryzykowna walka agresywnym antybiotykiem. Witaminy dodatkowo obciążają wątroby i nerki ,chwilowo lepiej dać spokój i dawać tylko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 lipca 2013 - 22:19
Podobne tematy: Skurcz Agamy Brodatej x
identyfikacja
Owady
Znalezione u Agamy Brodatej, proszę o identyfikacje o ile da się z takiego zdjęciaDrkLilium, 11 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
początkujący jaszczurki
Kupię
Szukam agamy karłowatejPaulina_Bazgier, 03 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Agamy Błotna (Physignathus cocincinus) 3.0 - dorosłe samcezoolog2001, 12 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Agamy błotne i brodateMiB, 03 sie 2025 |
|
![]() |
Napisany 10 lipca 2013 - 22:47
http://www.youtube.com/watch?v=yJjsIP-GdlQ - Filmik ktory nagralem
Agamka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 lipca 2013 - 05:22
Zastanów się czy ten scan pomoże Ace'owi czy tylko stwierdzi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 lipca 2013 - 10:13
tez mam wrazenie jak zaplace te pieniadze na skan potem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 lipca 2013 - 11:35
Też nie jestem przekonana do tych skanów mózgu, raczej najpierw...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 lipca 2013 - 11:46
Agamka dzisiaj wyglada troche lepiej conajmniej podniosla glowke i dalem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 lipca 2013 - 12:07
waxworms ;) takie białe larwy:
Tak, lepiej, żeby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 lipca 2013 - 12:23
Kalinko ja też rozmawiałam z dr.Marciniak o żółtku-i właśnie zapomniałam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 lipca 2013 - 14:55
Dobrze, dzisiaj zajde do sklepu z gadami i zapytam czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 lipca 2013 - 17:46
Ehh ten filmik... bardzo źle to wygląda... swojego czasu bardzo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów