Tak jak reszta pisała agamki są ogólnie ciche chyba, że chcą wyjść na spacer po domu to wtedy trochę drapią lub stukają w szyby. W nocy śpią i czasem tak samo jak ludzie poprawiają się podczas snu co możesz usłyszeć lecz nie musisz (ja słyszę jak moja smoczyca się poprawia ale nie są to jakoś denerwujące dźwięki). Co do zapachu kupki to zależy kto jak bardzo jest wrażliwy. Mnie na przykład ten zapach nie rusza ale jak mój partner ma sprzątnąć kupkę to ma odruch wymiotny :D u nas aby "złagodzić" zapach to smoka się kąpie i wtedy się załatwia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 czerwca 2013 - 12:51
Podobne tematy: Zapach, hałas, cokolwiek ? x
Media
Na lotnisku słodycze miały dziwny zapach. Tak znaleźli 1500 pająkówTherapoTerra, 15 lip 2025 |
|
|
|||
zachowania
Zwierzęta karmowe
Hodowla Świerszczy - HałasJakub122, 18 sty 2025 |
|
|
|||
żywienie
Ptaszniki
Nieprzyjemny zapach od mączników - czy można nimi dalej karmić?TheAceProsecutor, 10 mar 2022 |
|
|
|||
tematy ogólne
Ptaszniki
Słodkawy zapach w terrarium u pająka właściwegoTheAceProsecutor, 12 mar 2022 |
|
|
|
||
terrarium - pozostałe tematy
Węże
Zapach soli w terrarium oraz temperaturaCiuciurak, 25 lis 2021 |
|
|
Napisany 26 czerwca 2013 - 14:45
Kupa podczas kąpieli owszem ale w przypadku zaparcia itp. bo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 czerwca 2013 - 20:49
Dzonymasa-ale dlaczego tak póżno włączasz?
Agamki śpią do 10ej-czy poprostu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 czerwca 2013 - 22:15
Załączone pliki
Napisany 28 czerwca 2013 - 06:38
Ewciu ,wiele agamek można "wyćwiczyć " - nie wiem jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany