Nie odpowiedziałeś na pytania Kalinki-to ja też spytam-jakie masz terra,jakie warunki i czym karmisz smoczki?
Jak chcesz mieć piękne zdrowe smoczki to musisz o nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 czerwca 2013 - 21:27
Nie odpowiedziałeś na pytania Kalinki-to ja też spytam-jakie masz terra,jakie warunki i czym karmisz smoczki?
Jak chcesz mieć piękne zdrowe smoczki to musisz o nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samiec Orange x Red Agama brodata + terraria z płyty meblowej i wyposażenie.tyskie12, 20 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Kupie Samca boa constrictor odmiany sunglowpaweł19, 12 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama dziwnie się zachowujePatrX, 19 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
warany/agama kołnierzasta/błotnajakubek21111, 08 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 17 czerwca 2013 - 21:36
Pokarmy. Swiercze, Dubi, owoce, witaminy wapno.
Swiatlo reptiglo 10 , Sun glo. Agamki zdrowe i fajnie rosna. jedynie watpie, czy jest to odmiana za ktora...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 czerwca 2013 - 12:15
Napisany 18 czerwca 2013 - 21:11
Też tego się domyślam...
Ale nic złego nie widzę w hodowaniu agam-pod warunkiem ze zapewnia im się wszystko czego potrzebują-samiczkom i maleństwom.
A samic się nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 czerwca 2013 - 21:34
Nie krzywdze :) Z Redami kupilem rowniez inne odmiany. Ale watpienia sa tylko odsnie redow
Edytowany przez Tarantul, 18 czerwca 2013 - 21:34.
Napisany 21 czerwca 2013 - 14:54
A ile wydałeś za nie i ile miały centymetrów jak sie kupowałeś? Z redami jest dość ciężka sprawa co do wybarwiania. Po 2 idealnych redach...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 czerwca 2013 - 16:19
Wydalem 160 zlotych kupilem 5 sztuk.kolo 10 cm. na zdjeciach ktore mi wyslali byly super wydarwione ale niestety otrzymalem ( nie wolno tutaj takich slow...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 czerwca 2013 - 19:34
za jedna
Czy jest nadzieja ze maluchy tych redow beda wybarwione odpowiednio?
Napisany 21 czerwca 2013 - 20:18
Oczywiście, ja właśnie przytrzymuje leatherbacki odmiany red x red citrus, pierwsze 2 miesiace były jasne, teraz nagle pojawia sie duzo czerwonego i czesc z nich...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów