Witam.
Chciałbym zapytać jak zabrać się do nauczenia małego smoczka picia wody bo nie zaobserwowałem żeby sama piła, jeśli ktoś by mógł mi to jakoś fajnie opisać albo podrzucić jakiś link byłbym bardzo wdzięczny.
Napisany 11 czerwca 2013 - 21:20
Witam.
Chciałbym zapytać jak zabrać się do nauczenia małego smoczka picia wody bo nie zaobserwowałem żeby sama piła, jeśli ktoś by mógł mi to jakoś fajnie opisać albo podrzucić jakiś link byłbym bardzo wdzięczny.
zachowania
Ptaszniki
Ptasznik zaatakowany przez KotaLenaDiablo, 14 maj 2025 |
|
![]() |
|||
początkujący jaszczurki
Gekony Nowej Kaledonii: rodzaj Correlophus, Mniarogekko, Rhacodactylus
Jakie podłoże dla małego gekona orzęsionego?KSAWERY26, 21 lut 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Dogrzewanie skorpionów przez kilka godzin dzienniewindstoss, 15 lut 2025 |
|
![]() |
|||
początkujący jaszczurki
Terraria dla jaszczurek i sprawy techniczne
jakie gatunki do małego terrarium?SprinTereK, 24 kwi 2023 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy węży
Projektowanie terrarium (terrariów) przez początkującegoconstrictor_warszawski, 12 kwi 2024 |
|
![]() |
Napisany 12 czerwca 2013 - 09:26
Wsadź do wody palca i zacznij nim ruszać. Poruszająca się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 czerwca 2013 - 10:41
Sam mam ten problem. Poje go kroplami z palca albo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 czerwca 2013 - 11:41
Ja swoje samca uczylam pic z miski bardzo bardzo dlugo,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 czerwca 2013 - 12:47
Jak smok będzie spragniony to sam się napije jak będzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Makto, 12 czerwca 2013 - 12:57.
Napisany 12 czerwca 2013 - 20:25
M akto moja agama NIGDY nie piła sama-chociaż wodę ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 czerwca 2013 - 20:31
Nie brak jej wody więc.
Napisany 12 czerwca 2013 - 21:08
No tak nie do konca bym sie zgodzila, chyba ze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 czerwca 2013 - 21:12
Mój chyba nie lubi samej wody ;) z kąpieli nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 czerwca 2013 - 16:28
NIE WIEM MOIM PATENTEM JEST TO ŻE ZE
JAK...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów