Naprawdę grubo przesadzasz ;) Ja normalnie pracuję po 8-10 godzin dziennie, a wcześniej mimo hodowli napisałam 4 prace dyplomowe i jakoś czasu mi starczyło na hodowlę jak i inne przyjemności. Także jeśli ktoś czasowo nie radzi sobie z jednym terrarium, to chyba tylko dlatego, że się przed tym terrarium modli kilka godzin ;) Obejrzenie i nakarmienie orzęsiaków w jednym terrarium to nie więcej niż 10-15 min i to nie codziennie, dokładne czyszczenie raz na 3 tyg to ...30 min? A papki do zamrożenia można robić raz na pół roku co mnie zajmuje może z godzinę. Potem wyjmujesz, rozmnaża się samo,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Jaką jaszczurkę kupić? x
Wyceny, gdzie kupić
Gdzie kupić warana kolczastoogonowegoTorchuPL, 09 lut 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Węże właściwe i pozostałe
Gdzie i za ile kupić węża heleny coleognatus helenaTerrarystazpasji, 05 sie 2025 |
|
![]() |
|||
śląskie
Giełda
Chce kupić młodą agamke karłowatą, najlepiej samiec, samiczka w ostateczności.Lgs, 19 cze 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Kupię dużą jaszczurkę.Gryczkov, 21 maj 2025 |
|
![]() |
|||
jaszczurki
Terrarystyka
WITAM JAKIEGO GEKONA KUPIC oprócz LAMPARTA I STEPOWEGOFranekqiwb, 12 maj 2025 |
|
![]() |
Zbanowany
Napisany 30 czerwca 2013 - 13:05
Powiem Ci tak. Byłem zdeterminowany i zdecydowany do kupna Cillatusa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 czerwca 2013 - 17:18
Ja wcale nie ironizuję tylko piszę prawdę w odpowiedzi na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 czerwca 2013 - 18:55
rossoneri, ja się poddaję. Piszesz takie głupoty, że (wybacz) nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Zbanowany
Napisany 30 czerwca 2013 - 21:22
No to moze mmax mi teraz powiesz jak zrobic hodowle...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 czerwca 2013 - 22:12
Kupujesz oprawkę gu-10 i halogen 15w - odpowiednio wysoko ustawiasz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 czerwca 2013 - 22:48
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)A lamparty nie sprawiają nikomu problemu?
Napisany 01 lipca 2013 - 07:23
Albo kupić przez internet. Karmówka na prawdę nie jest droga,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Zbanowany
Napisany 01 lipca 2013 - 08:23
Napisany 01 lipca 2013 - 12:21
No więc wnioski sam powinieneś wyciągnąć, choć miewasz z tym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów