Poczytalem o tym gatunku i tak, młode są podatne na warunki i mogą zdechnąć. A co z Avicularia geroldi ?
Jeżeli chodzi o naziemny...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 maja 2013 - 19:58
Poczytalem o tym gatunku i tak, młode są podatne na warunki i mogą zdechnąć. A co z Avicularia geroldi ?
Jeżeli chodzi o naziemny...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Modliszki
Co trzeba mieć rzeczy zacząć z hodowlą modliszki.PANDA_054, 21 sie 2024 |
|
0 |
![]() |
|||
Przypięty
Agamy - brodata i karłowata
Pochwal się swoją BRODĄ :DMelissa ![]() |
|
0 |
![]() |
|||
żywienie
Agamy - brodata i karłowata
Kiedy zacząć rzadziej karmić agamę brodatąjan999, 17 mar 2022 |
|
0 |
![]() |
![]() |
||
żywienie
Początkujący hodowcy węży
Młody boa piaskowy nie chce zacząć jeśćViper_Vp, 12 mar 2022 |
|
0 |
![]() |
|||
aspekty prawne
Początkujący hodowcy węży
Pyton jak zacząć z papierami?Tomaso, 30 gru 2021 |
|
0 |
![]() |
![]() |
Napisany 11 maja 2013 - 20:02
Napisany 11 maja 2013 - 20:38
Murinusa nie polecam bo moj sie zapajeczynowal i zwsze jak otwieram terrarium to mu sie polowa jego korytarzy z pajeczyny psuje :p geniculata moze byc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 maja 2013 - 20:39
Moim zdaniem nie kombinuj z nadrzewniakami, trzeba jednak mieć do nich trochę serca. Nawet polecane początkującym Avicularie czy Tapinaucheniusy wymagają więcej niż taka A. geniculata...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 maja 2013 - 23:28
Avicularia to rodzaj - no chyba, ze Avicularia avicularia;)
Na poczatek polecam A. geniculata, Nhandu spp., Brachypelma spp. Oczywiscie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 maja 2013 - 00:00
Po cholewke namawiasz go na gatunki agresywne? po tym co napisał, można sądzić że nic nie przeczytał i że nic nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 maja 2013 - 00:05
Oczywiscie zaczac mozna od wszystkiego - sa tacy, ktorych pierwszym pajakiem byl P. murinus, sa i tacy co zaczynali od Poe....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 maja 2013 - 00:16
Napisany 12 maja 2013 - 04:34
Ja poruszę temat kupna młodych osobników i podrostków. W mojej miejscowości jest spora ilość sklepów zoologicznych ale w żadnym nie dostane pokarmu dla pająka w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 maja 2013 - 08:09
Dobra, podjęłem decyzję.
Kupie 2 pajączki na razie naziemne. Teraz będą wakacje, mogę spróbować hodowlę mącznika i karaczanów tylko troche o tym poczytam.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Ramzex, 12 maja 2013 - 08:25.
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów