Witam wsztstkich. Od dłuższego czasu mam problem. Mój żółw stepowy nie chce jeść zieleniny tj. mleczów, babek i innych dostępnych w okresie letnim. Czytałem wiele...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 29 sierpnia 2006 - 15:03
Podobne tematy: Odpowiednia dieta x
żywienie
Agamy - brodata i karłowata
Załatwianie, dieta i zachowanie Agamy BrodatejDrkLilium, 16 kwi 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
warunki hodowli
Początkujący hodowcy węży
Jak utrzymać odpowiednią temperaturę?AgAgusia, 20 cze 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
![]() Czy ta wentylacja będzie odpowiednia dla pytona królewskiego?Omlet_dodo, 11 lut 2023 |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
Gekony Nowej Kaledonii: rodzaj Correlophus, Mniarogekko, Rhacodactylus
Karmienie-dieta gekony orzęsionebestfuze41, 29 gru 2022 |
|
![]() |
|||
![]() Dieta achatiny w zimęQNriss, 16 wrz 2022 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 29 sierpnia 2006 - 15:08
Witaj,
Spróbuj ze wszystkimi możliwymi pokarmami tzn. koniczyna, liście bazylii, kwiaty hibiskusa, kwiaty petunii, kwiaty mniszka lekarskiego, sianko, trawa, wrotycz i inne...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Spróbuj ze wszystkimi możliwymi pokarmami tzn. koniczyna, liście bazylii, kwiaty hibiskusa, kwiaty petunii, kwiaty mniszka lekarskiego, sianko, trawa, wrotycz i inne...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 sierpnia 2006 - 17:35
Hehe, rozumiem cię. Mojemu 2 miesięczna głodówka nic nie dała,a teraz sam zaczyna jesć mniszek, ciekawe na jak długo.
Napisany 29 sierpnia 2006 - 19:12
Przypomniało mi się, że mój żółw bardzo lubiał jeść kwaity ( różowe) konieczyny i mlecza. Ale teraz jak patrze za okno to nie widzę tych...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 sierpnia 2006 - 09:34
zadziała, zadziała- tylko wytrwałości; jak nie bedzie miał co innego do jedzenia jak tyko zieleninę, to przyjdzie taki czas, ze zacznie ja jesc,
a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 września 2006 - 20:06
Reptail: jak często Twój żółw dostaje jedzenie? Jakiej jest wielkości?
Z tego co do tej pory napisałeś to ja rozumiem, że on do tej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Z tego co do tej pory napisałeś to ja rozumiem, że on do tej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów