bardzo dziekuje za odp. wode podaje, przy kazdym karmieniu na sile daje jej wode ze strzykawki z dwoch powodow, po pierwsze jak nie chce jesc to niech chociaz pije, woda jest zalecana chyba przy kazej chorobie, wczesniej tez wmuszalam w nia wode jak mi nie chciala jesc, a po drugie nie jestem pewna czy gryzie ten pokarm i na wszelki wypadek wole go "utopic". od dzis podaje rozgnieciony pokarm. pomysl z gerberem bardzo mis sie spodobal i chyba sproboje, moze wczesniej tylko zapytam wet co mysli. zarowke zmienilam dzisiaj. nie bardzo wiem o co chodzi z forum dr. Marciniak, moge...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 marca 2013 - 23:33
Podobne tematy: niestrawiony pokarm x
zdrowie
Agamy - brodata i karłowata
Pokarm i lek z nosaGdziestam ![]() |
|
![]() |
|||
Straszyki
pokarm dla straszyków w sklepachBursztynowy, 20 wrz 2024 |
|
![]() |
|||
żywienie
Straszyki
pokarm dla straszykówBursztynowy, 19 wrz 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
Modliszki
Modliszkę znudził pokarmCzosen ![]() |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
sprzedam ślimaki na pokarmxyss, 17 sie 2024 |
|
![]() |
Napisany 16 marca 2013 - 07:29
dr. Marciniak to nasza "forumowa Pani doktor" ;) ma tutaj...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 marca 2013 - 23:44
Cudotwórcą nie jestem, więc nie liczcie,że wylecze przez internet;-) bez...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 marca 2013 - 12:18
Bradzo dziekuje za odp. Oczywiscie jutro z samego rana pedze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Napisany 17 marca 2013 - 12:31
Strasznie wychudzone biedactwo!!
Myślę że wet do której pojedziesz sama...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 marca 2013 - 12:37
Gerberkiem jeszcze nie karmilam, karmilam rozgniecionymi molami woskowymi z dodatkiem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 marca 2013 - 18:27
Wiesz to lepiej jej nie karm!Niech pije tylko biedactwo.
A...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 marca 2013 - 23:25
trzymam mocno kciuki za agamkę i czekam na wieści z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 marca 2013 - 11:01
Stefania zostala zatrzymana w lecznicy. Zrobia jej badanie krwi, kalu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 marca 2013 - 18:18
Niestety nie mam dobrych wiesci - nikt nie wiem co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów