Witam mam pytanie odnośnie ogonka mojego Tośka. Gdy kupiłem go miał już taką końcówkę ogonka lecz myślałem, że jest to normalne u agamek :neutral: wydaję mi się, że ktoś w sklepie zoologicznym nie dopilnował czy zeszła skóra do końca podczas wylinki. Napiszcie czy cos z tym robić... z ogonkiem nie zauważyłem aby działo się nic więcej złego
Napisany 03 marca 2013 - 19:44
Podobne tematy: Dziwny ogon ?! Pomocy x
Media
Na lotnisku słodycze miały dziwny zapach. Tak znaleźli 1500 pająkówTherapoTerra, 15 lip 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy węży
Dziwny wygląd kału zbożówkimiyamane, 06 cze 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Modliszki
Pomocy ! Co się stało z modliszką ?Demeter, 01 maj 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
POMOCY grammostola pulchripes nalot na odwłokupropasqn ![]() |
|
![]() |
|||
linienie
Początkujący hodowcy węży
Pierwsza wylinka węża i dziwny osad na korze po jednej nocySolo3k ![]() |
|
![]() |
![]() |
Napisany 03 marca 2013 - 20:11
tej obejmy przy czubku nie powinno być, a kiedy Tośka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 marca 2013 - 20:38
Gatunek (nazwa łacińska i dodatkowo potoczna jeśli istnieje): Pogona Vitticeps...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 marca 2013 - 20:57
ratuj rumiankiem, ja zapażyłam sobie w termos i zostawiłam trochę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 marca 2013 - 21:11
Jak dokładnie moczyłaś ogonek ?? Teraz Tośiek śpi, wacikiem pocierac...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 marca 2013 - 21:17
jak śpi to pół wacika wsuń pod ogon a drugą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 marca 2013 - 21:23
Jak jest to już tyle czasu to myślisz, że cos...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 marca 2013 - 21:32
mi przez przypadek Ewa zwróciła uwagę (wstawiłam zdjęcie myśląc o...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 marca 2013 - 21:34
U Ciebie z wylinki zrobiła się obręcz na ogonku i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 marca 2013 - 21:36
Kurcze i teraz mam do siebie pretensje... nie jest jakiś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów