H. petersi (i nie tylko)pytania natury technicznej
64 odpowiedzi na ten temat
Napisany 27 grudnia 2012 - 21:46
Niet. U mnie poszło w taki sposób: 2.2 Hadogenes paucidens => 0.0.1 B.jacksoni => 0.1.0 Tityus stigmurus => 1.2 Mesobuthus gibbosus => ... i tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: H. petersi (i nie tylko)pytania natury technicznej x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Urlopowa wyprzedaż nadwyżek hodowlanych - samice Avi, afryka i nie tylko.... adult samce I. miraJaroo, 19 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Sprzedam terraria tylko całośćariel110, 16 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Samce adult (i nie tylko)erwu87, 22 kwi 2025 |
|
![]() |
|||
Caribena versicolor hurt tylko KrakówDragoN16, 23 mar 2025 |
|
![]() |
|||
Tylko całość , samice violaceopes, irminia, rosea red , versicolorryba3251, 16 mar 2025 |
|
![]() |
Napisany 27 grudnia 2012 - 21:55
Szkoda, że nie ma wyszukiwarki w ogłoszeniach, bo najchętniej podjechałbym do jakiegoś handlarza ze śląska i zobaczył sobie to wszystko na żywo, a nóż też...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 grudnia 2012 - 22:19
Fabryka owadów ma dorosłe i młode B.jacksoni, jak i również dorosłe i młode H.paucidens
na ichniejszym fejsie mają jakąś promocje.

Napisany 27 grudnia 2012 - 22:34
Mało osób sprzedaje teraz dorosłe parki B.jacksoni lub H.paucidens. Znam tylko 2 
Z czego jedno źródło Ci podałem. Skorpiony...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Z czego jedno źródło Ci podałem. Skorpiony...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 grudnia 2012 - 22:45
Winne jest troszkę rozporządzenie o gatunkach niebezpiecznych... Sporo gatunków prawnie mieć nie można, więc ten kto ma siedzi cicho. Ja mam aktualnie jednego skorpiona. Według...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 grudnia 2012 - 22:51
Polska. Ale nam się offtopic zrobił, wracając do tematu co mi za skorpiona poradzicie.
ps: naszą rozmowe o wszystkim i niczym proponuje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
ps: naszą rozmowe o wszystkim i niczym proponuje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 grudnia 2012 - 23:12
Ja jako pierwszego skorpka wybrałem właśnie H. petersii. Bardzo fajny skorpek, całkiem ruchliwy, choć potrafi przesiedzieć cały dzień i noc w kryjówce i nic nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 grudnia 2012 - 23:35
[quote name='Zukrator' timestamp='1356646333' post='1357226']
Ja jako pierwszego skorpka wybrałem właśnie H. petersii. Bardzo fajny skorpek, całkiem ruchliwy, choć potrafi przesiedzieć cały dzień i noc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Ja jako pierwszego skorpka wybrałem właśnie H. petersii. Bardzo fajny skorpek, całkiem ruchliwy, choć potrafi przesiedzieć cały dzień i noc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów