Witam! Dziś w południe moi rodzice znaleźli podczas koszenia trawy ciężarną zwinkę. Moje podwórko jest beznadziejnym miejscem dla tych gadów ze względu na ciągły hałas piły, biegające dzieci sąsiadów, multum kotów, itp, więc na pewno z tamtąd nie pochodzi. Wg mnie dzieciaki ją przywiozły i wypuściły albo im uciekła. Znam za to doskonałe miejsce dla jaszczurek, gdzie widywałam już zwinki, w tym samice kopiące norki na jaja. Problem polega na tym, że mogę pojechać tam dopiero w weekend, więc przez parę dni muszę się nią zaopiekować. Włożyłam ją do faunaboxa na ściółkę z suchych liści i dałam jej mały korzeń,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
3 odpowiedzi na ten temat
Podobne tematy: Jak się opiekować ciężarną zwinkę? x
warunki hodowli
Straszyki
Jak opiekować się jajami patyczaków?DRrobal, 21 lis 2020 |
|
|
|||
![]() |
warunki hodowli
Jaszczurki
Jak się opiekować AgamąDominokominoAgama , 29 wrz 2020 |
|
|
|
|
Archiwum ogłoszeń
Oddam tylko profesjonalnemu hodowcy ciężarną AgamęAgent_1 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Para scynków (Eutropis multifasciata), samiczka ciężarnaands, 23 gru 2019 |
|
|
|||
Zdjęcia i filmy z jaszczurkami
Pierwszy raz widzę taka j.zwinkeSebaa, 16 maj 2019 |
|
|
Napisany 03 września 2012 - 19:18
Wiesz pewnie ze to nielegalne, ale zainstaluj jej zarowke zeby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 września 2012 - 21:12
Jest teraz okres intensywnego odżywiania się zwinek, żeby zgromadzić zapasy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 września 2012 - 19:07
Hmm.. może po prostu przytyła na zimę? Nwm, w każdym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany