Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

rozmnażanie

- - - - -  
Jak się opiekować ciężarną zwinkę?

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
3 odpowiedzi na ten temat

#1 Ajsza2265

Ajsza2265
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4942 dni
  • Polska / Warmińsko-mazurskie / Olsztyn

Napisany 03 września 2012 - 18:19

Witam! Dziś w południe moi rodzice znaleźli podczas koszenia trawy ciężarną zwinkę. Moje podwórko jest beznadziejnym miejscem dla tych gadów ze względu na ciągły hałas piły, biegające dzieci sąsiadów, multum kotów, itp, więc na pewno z tamtąd nie pochodzi. Wg mnie dzieciaki ją przywiozły i wypuściły albo im uciekła. Znam za to doskonałe miejsce dla jaszczurek, gdzie widywałam już zwinki, w tym samice kopiące norki na jaja. Problem polega na tym, że mogę pojechać tam dopiero w weekend, więc przez parę dni muszę się nią zaopiekować. Włożyłam ją do faunaboxa na ściółkę z suchych liści i dałam jej mały korzeń,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Jak się opiekować ciężarną zwinkę?     x

#2 bogusia12

bogusia12
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5406 dni
  • Polska / Kujawsko-pomorskie / Bydgoszcz

Napisany 03 września 2012 - 19:18

Wiesz pewnie ze to nielegalne, ale zainstaluj jej zarowke zeby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 RobertM

RobertM

Moderator: Kameleony

• Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 6683 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 03 września 2012 - 21:12

Jest teraz okres intensywnego odżywiania się zwinek, żeby zgromadzić zapasy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Ajsza2265

Ajsza2265
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4942 dni
  • Polska / Warmińsko-mazurskie / Olsztyn

Napisany 04 września 2012 - 19:07

Hmm.. może po prostu przytyła na zimę? Nwm, w każdym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.