7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 31 sierpnia 2012 - 12:18
Witam pojawil sie problem ostatnio moja agama zdecydowala sie na wyjscie z terrarium dodam ze ma 8 miesiecy i wczesniej nie chciala wychodzic sam tez jej nie zmuszalem wracajac do tematu po jej wyjsciu zaobserwowalem ze kuleje na przednia lewa lapke chodzi tak dziwnie jak wy nie moga na nia stanac na lepce nie widac zadnych brakow palcow czy skaleczenia jest moze troche chudsza od prawej wczesniej nie widzialem aby ździchu bo tak sie nazywa moja agama kulala a czesto przygladam sie jak spaceruje po terrarium tak wiec prosze o pomoc bo nie wiem co robic
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Moja Agama kuleje POMOCY x
Sprzedam jaszczurki
Agama kołnierzasta - samicaREDptiles ![]() |
|
![]() |
|||
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samiec Orange x Red Agama brodata + terraria z płyty meblowej i wyposażenie.tyskie12, 20 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama dziwnie się zachowujePatrX, 19 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
warany/agama kołnierzasta/błotnajakubek21111, 08 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 31 sierpnia 2012 - 12:43
Skoro łapka jest chudsza niż druga to problem nie powstał...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 sierpnia 2012 - 14:41
Był niedawno podobny przypadek na forum i okazało się,że na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 sierpnia 2012 - 18:44
różnica w objętości nogi to różnica przysrostu tkanki łacznej na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 sierpnia 2012 - 21:09
Doniec albo zaciśniętej wylinki....Ja jakoś pamiętam wszystkie większe problemy z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 sierpnia 2012 - 21:11
Już na pw udzieliliśmy wskazówek i agamka niedługo zostanie zbadana...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 września 2012 - 21:27
Napisz po wizycie u weta co z łapką,ok?Pozdrawiam:))
Napisany 10 września 2012 - 19:34
A wiec tak wizyta u weterynarza byla i dowiedzialem sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów