Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
UWAGA! Dziwna choroba agam!

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
14 odpowiedzi na ten temat

#1 GanjaRb

GanjaRb
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5129 dni
  • Polska / Śląskie / Rybnik

Napisany 02 lipca 2012 - 07:50

Witam!
Na początku chciałam [color=red]od razu[/color] przeprosić, że nie dostosowałam się do regulaminu, ale piszę posta informacyjnie, żeby każdy z forumowiczów miał świadomość, że w powietrzu "lata" jakieś świństwo.
A dokładnie nawiązując do mojego tematu: https://www.terrarium.pl/topic/342861-oslabienie-brak-apetytu-i-ataki-paniki/ Marlenka niestety zmarła w nocy z soboty na niedzielę. Wczoraj rozmawiałam z dwoma osobami, które także mają brody, co się okazało? Że jeden z hodowców również stracił agamę! Miała dokładnie takie same objawy jak moja. Brak apetytu, apatia, ataki lęku i nadmuchana jak balon. Weterynarz nie pomógł - stwierdził, że to pewnie jakieś lekkie zaczopowanie i zrobiła lewatywę (dokładnie tak samo postąpił...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: UWAGA! Dziwna choroba agam!     x

#2 ewkagamma

ewkagamma
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5501 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 02 lipca 2012 - 09:07

Anetko to straszne !!Jednak Marlenka nie żyje.A ostatnia wiadomość od...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 ambasador

ambasador
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5670 dni
  • Polska

Napisany 02 lipca 2012 - 09:11

Przede wszystkim to przykro mi z powodu straty pupila po...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Crowin

Crowin

Był moderator oraz współautor pogona.pl

• Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 5416 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 02 lipca 2012 - 09:56

Źródło karmówki macie to samo czy inne ? też się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 GanjaRb

GanjaRb
  • Terrarysta

Napisany 02 lipca 2012 - 10:17

Już teraz troszeczkę za późno na sekcję - nie pomyślałam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 arekceglarek

arekceglarek
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5200 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Syców

Napisany 02 lipca 2012 - 10:25

mi tak zdechy 3 agamy!!!!! Tylko ze do tego jeszcze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 verbi

verbi
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4975 dni

Napisany 02 lipca 2012 - 10:26

Mojemu kolega też zdechła agama też z Rybnika miał podobne...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 GanjaRb

GanjaRb
  • Terrarysta

Napisany 02 lipca 2012 - 11:37

No spawa jest bynajmniej dziwna... u mnie nie było wymiotów,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 ambasador

ambasador
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5670 dni
  • Polska

Napisany 02 lipca 2012 - 12:24

zaraz...tzn...ze Wam wszystkim te Agamki zdechly w jednym czasie??? bo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 GanjaRb

GanjaRb
  • Terrarysta

Napisany 02 lipca 2012 - 13:10

Nie wiem jak u Kolegów wyżej to wyglądało, ale przypadki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.