Często wypowiadają się ludzie, którzy nigdy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
17 odpowiedzi na ten temat
Napisany 02 kwietnia 2012 - 09:45
Jeśli już gryzą to mocno, potrafią "grać na drutach" (gryzą klatki) nawet całymi nocami -a czasem w ogóle, nie są wybredne -ale bez konkretnego urozmaicenia diety dają kiepskie mioty, jeśli uciekną: potrafią pogryźć rzeczy, które w niczym nie mogły im przeszkadzać (np. stojący na środku stolik), mnożą się ładnie ale bez przesady, często zdarzają się matki, które zjadają młode za każdym razem (nie z winy hodowcy, sprawdzałam to zabierając natychmiast po porodzie oseski od matki, która zawsze zjadała młode, i podrzucałam je takiej która wychowywała, efekt: wyrosły z nich idealne sztuki).
Często wypowiadają się ludzie, którzy nigdy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: MASTOMYSZY takie wredne jak mówią? x
terrarium
Węże
Czy takie terrarium będzie wystarczające?miyamane, 22 cze 2024 |
|
|
|
||
Archiwum ogłoszeń
Pytony birmańskie- jedyne takie w EU.SnakeHouse, 14 wrz 2023 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Terraria z wystrojem i ozdoby jedyne takie na rynkuSpander, 28 cze 2023 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Avi i rozne takieSilversilverPP, 20 lis 2022 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Sprzedam mastomyszyVivienne, 04 lis 2022 |
|
|
Napisany 03 kwietnia 2012 - 07:46
Prawdą jest, że są wredne (dwa razy mi się zdarzyło,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 kwietnia 2012 - 15:21
[quote]Możesz pokazać jakie pomieszczenie masz dla tych 80 masto?[/quote]
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 kwietnia 2012 - 20:36
No wiec wlasnie. Dziwie sie, ze ktos w ogole jeszcze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 kwietnia 2012 - 21:07
J.w
Również jestem zwolennikiem masto. Dają świetne, liczne mioty,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Również jestem zwolennikiem masto. Dają świetne, liczne mioty,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 czerwca 2012 - 01:42
z tymi miseczkami to prawda tez tak miałem i tez...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_cornsnake1995_*
Napisany 16 czerwca 2012 - 15:17
Polecam Myszy Rasowe . Duże , nie gryzą ... samice...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 czerwca 2012 - 15:45
U wszystkich myszy ten ostry zapach wydziela samiec:) Myszy rasowe...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany