Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Otwarta buzia kamyka!czy to cos poważnego ? pierwszy dzień u mnie.

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
25 odpowiedzi na ten temat

#21 jussjuss

jussjuss
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5939 dni
  • Polska / Śląskie / Katowice

Napisany 29 lutego 2012 - 12:36

Ja zaczynam tak, że najpierw zbieram informacje, potem pieniądze a potem kupuję zwierzaka. Też mi się marzy dużo gatunków, którym nie mogłabym zapewnić warunków ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Otwarta buzia kamyka!czy to cos poważnego ? pierwszy dzień u mnie.     x

#22 wojtas84

wojtas84
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4946 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Bojanowo

Napisany 29 lutego 2012 - 14:30

No niestety tak wyszło bo zamiast się tu najpierw zalogować pytałem w sklepach zoologicznych a tam w każdym mi mówili coś innego i myślałem ze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#23 jussjuss

jussjuss
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5939 dni
  • Polska / Śląskie / Katowice

Napisany 29 lutego 2012 - 16:22

Więc zamiast kupować kolejne za małe terrarium to zrób dla niego odpowiedniej wielkości, żeby chociaż po 80cm na bok było (i tak za małe, ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#24 Aneta_

Aneta_
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5032 dni
  • Polska / Śląskie / Żory

Napisany 01 marca 2012 - 11:57

Ja zaczynałam tak:

Nie będę owijać w bawełnę ani ściemniać, jak to odpowiedzialnie przez rok czytałam, przygotowywałam się itd.

...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#25 Judka

Judka
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5061 dni
  • Polska / Łódzkie / Łódź

Napisany 01 marca 2012 - 14:02

to ja dodam coś od siebie. Oczywiście, że można trzymać kameleona w maleńkim terrarium, ba! nawet węża boa który ma 2 metry można trzymać w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#26 jacek_zoo

jacek_zoo
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5598 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Jelcz-Laskowice

Napisany 01 marca 2012 - 14:26

jak widzisz sie da. dlatego nie obrazaj sie na to co tu wszyscy pisza tylko zepnij poslady i zrob albo kup nawet uzywane porzadne terra...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.