Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Otwarta buzia kamyka!czy to cos poważnego ? pierwszy dzień u mnie.

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
25 odpowiedzi na ten temat

#11 wojtas84

wojtas84
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4946 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Bojanowo

Napisany 27 lutego 2012 - 19:22

Witam Wszystkich :) wykręcenie dwóch uvałek pomogło no i teraz tą grzewcza ustawiłem mu na czasowe włączanie na 30 min co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Otwarta buzia kamyka!czy to cos poważnego ? pierwszy dzień u mnie.     x

#12 jacek_zoo

jacek_zoo
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5598 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Jelcz-Laskowice

Napisany 27 lutego 2012 - 19:41

nie mozesz mu takiej dyskoteki robic!!!!! swiatlo sie pali albo nie pali, a nie tak ze pol godziny ciemno pol godziny jasno. jak to wykreciles...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#13 wojtas84

wojtas84
  • Terrarysta

Napisany 27 lutego 2012 - 19:58

uvke ma ale tylko jedna na poczatku miał trzy, dwie wykręciłem! ta jedna uvka pali sie cały czas od 10 do 22 i do tego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 jacek_zoo

jacek_zoo
  • Terrarysta

Napisany 27 lutego 2012 - 20:15

stanowczo za mało, terra ma miec 1m3 a przy tych wymiarach wychodzi 0,3m3, to raczej jest roznica. nie cykaj mu tak tej grzewczej. kup jakas...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#15 wojtas84

wojtas84
  • Terrarysta

Napisany 28 lutego 2012 - 00:16

Problem rozwiązany znalazłem gościa który zrobi dla mnie terra o wymiarach 60x45x120 za 290zł bez żadnych przeróbek a to stare sprzedam i po sprawie ...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#16 palkers

palkers
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5152 dni
  • Polska / Mazowieckie / Gostynin

Napisany 28 lutego 2012 - 07:42

1 m3 to minimum.. zrobisz jak chcesz.. kręcisz jak cholera, nagle 3 UVB?? jakoś wcześniej o tym nie wspominałeś tylko cały czas była mowa o...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#17 jussjuss

jussjuss
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5939 dni
  • Polska / Śląskie / Katowice

Napisany 28 lutego 2012 - 09:28

[quote]Problem rozwiązany znalazłem gościa który zrobi dla mnie terra o wymiarach 60x45x120 za 290zł bez żadnych przeróbek a to stare sprzedam i po sprawie ...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#18 jacek_zoo

jacek_zoo
  • Terrarysta

Napisany 28 lutego 2012 - 10:56

masz niby 27 lat a podejscie masz jak nieodpowiedzialny 10letni gowniarz. zrozum ze w takim terra kamyk bedzie sie cholernie meczyl. jak nie masz warunkow...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#19 wojtas84

wojtas84
  • Terrarysta

Napisany 28 lutego 2012 - 17:01

Jestem ciekaw jak wy zaczynaliście!!! niestety to co mogę zrobić to tylko kupić jeszcze raz takie terrarium jeśli wam to się nie podoba to wasza...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#20 jacek_zoo

jacek_zoo
  • Terrarysta

Napisany 28 lutego 2012 - 17:07

wierz m kazdy odpowiedzialny zaczynal od dokladnego przeanalizowania warunkow jakie potrzebuje zwierzak i jakie moze mu zapewnic. jezeli ktos nie mial miejsca na tak duze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.