Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
agama, wymioty, brak apetytu.

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
19 odpowiedzi na ten temat

#11 ewkagamma

ewkagamma
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5493 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 13 stycznia 2012 - 21:41

No właśnie też zwróciłam uwagę na tę żarówkę ze jest strasznie jasna,czy nie oślepia agamki??Moja żarowka np.nie daje takiego jaskrawego swiatła.
Masz w terra piasek-ja jestem przeciwniczką piasku,bo zawsze jest możliwość że jaszczurka go zje.A może już tyle zjadła ze żle się czuje?I pije tak dużo bo instynktownie chce się go pozbyć?Też musisz to wziąć pod uwagę.
Dla wszystkich niejadków to ja zawsze radzę kupić mole woskowe.To nie są te szkodliwe motylki z szafy,tylko białe tłuste larwy.Jaszczurki je uwielbiają,bo są karmione odżywką miodową i dlatego słodkie.Moja Gamma moze zjeść nieograniczoną ilość.
Jak kupisz to 1-go spróbuj jej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: agama, wymioty, brak apetytu.     x

#12 nimcia

nimcia
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5198 dni
  • Polska / Śląskie / Sosnowiec

Napisany 13 stycznia 2012 - 23:22

Ewa spokojnie, nie obraź się, Crowinowi chodzi o to, że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#13 kamykpol

kamykpol
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5844 dni
  • Polska / Pomorskie

Napisany 14 stycznia 2012 - 12:59

Witam. To nie jest Ultravitalux. To jest wlasnie ta zarowka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 ewkagamma

ewkagamma
  • Terrarysta

Napisany 14 stycznia 2012 - 17:53

Nimcia i Kamyk,ja poprostu wolę podłoże bukowe i wyraziłam tylko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#15 nimcia

nimcia
  • Terrarysta

Napisany 14 stycznia 2012 - 17:58

A jaką masz pod nią temperaturę?? i na jakiej wysokości...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#16 nimcia

nimcia
  • Terrarysta

Napisany 14 stycznia 2012 - 17:59

A jaką masz pod nią temperaturę?? i na jakiej wysokości...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#17 kamykpol

kamykpol
  • Terrarysta
  • Polska / Pomorskie

Napisany 17 stycznia 2012 - 18:50

ewkagamma, z wieloma rzeczami sie z wami zgadzam ale na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#18 nimcia

nimcia
  • Terrarysta

Napisany 17 stycznia 2012 - 20:34

Spoko podałeś ale nie podałeś na jakiej jest wysokości (ew....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#19 ewkagamma

ewkagamma
  • Terrarysta

Napisany 17 stycznia 2012 - 22:09

Kamyk a czytałeś temat www.pogona.pl?Jak nie,to warto bo jest tam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#20 kamykpol

kamykpol
  • Terrarysta
  • Polska / Pomorskie

Napisany 23 stycznia 2012 - 15:39

Witam. Jaszczurka juz zaczyna powoli jesc, to bylo zwiazen z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.