16 odpowiedzi na ten temat
Napisany 21 listopada 2011 - 20:39
jeżeli ma pasożyty to samica też. Rozdzielenie byłoby wskazane nie tylko ze względu na to, że "mogłoby się coś stać" co głupio wykluczasz, tylko również ze względu na kondycję samicy, która w takim układzie jest eksploatowana jak nioska na fermie. Masowa produkcja jaj nie pozostaje bez wpływu na gospodarkę mineralno-hormonalną zwierzęcia.
Podobne tematy: agama nie zjadla nic od 4 tyg i strasznie mi schudla x
warunki hodowli
Agamy - brodata i karłowata
Terrarium młoda agama karłowataDikimolo, 02 lis 2025 |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Agama kołnierzasta - samicaREDptiles, 03 wrz 2025 |
|
|
|||
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Samiec Orange x Red Agama brodata + terraria z płyty meblowej i wyposażenie.tyskie12, 20 sie 2025 |
|
|
|||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama dziwnie się zachowujePatrX, 19 lip 2025 |
|
|
Napisany 21 listopada 2011 - 21:06
Jak ten kolega Ci powiedział że parę agam można trzymać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 listopada 2011 - 22:09
Twoja nadopiekuńcza kobieta powinna Cię walnąć,żebyś wcześniej poszedł do lekarza!
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 listopada 2011 - 10:21
[quote]jeżeli ma pasożyty to samica też. Rozdzielenie byłoby wskazane nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 listopada 2011 - 20:03
Czemu nie mona trzymac samca i samicy razem??!! ja posiadam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 listopada 2011 - 20:27
[quote]Czemu nie mona trzymac samca i samicy razem??!! ja posiadam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 listopada 2011 - 22:01
Klaudik byłeś w końcu u lekarza?Żyje ten Twój biedny chudy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany