JAK MOŻNA???!!!
37 odpowiedzi na ten temat
Napisany 12 sierpnia 2011 - 10:00
Łańcuch pokarmowy i to że na wolności wąż je żywe zwierzaki to jest proste i logiczne ale na WOLNOŚCI a w terrarystyce według mnie wypada...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: JAK MOŻNA???!!! x
wybór zwierzęcia
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Krocionogi czy można mieszać gatunkiAnaW1989, 01 lis 2024 |
|
![]() |
|||
rozmnażanie
Zwierzęta karmowe
Świerszcz domowy w hodowli - kiedy można odrożnić płeć?BlankaB, 07 lis 2017 |
|
![]() |
![]() |
||
![]() |
tematy ogólne
ŚMIETNIK
Można usunąć post?Huster, 21 kwi 2024 |
|
![]() |
||
tematy ogólne
Początkujący hodowcy węży
Czy na zooegzotyce na pewno można kupić węża?miyamane, 03 wrz 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Kameleony
kameleon jemenski czy mozna wzstawiac na slonce?Pati75 ![]() |
|
![]() |
Napisany 12 sierpnia 2011 - 10:00
[quote][quote]Po za tym mięsem ze sklepu nie da sie chyba karmić bo ono nie ma takich czynników jak żywe zwierzęta dzięki którym wąż atakuje i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 sierpnia 2011 - 15:54
[quote]Łańcuch pokarmowy i to że na wolności wąż je żywe zwierzaki to jest proste i logiczne ale na WOLNOŚCI a w terrarystyce według mnie wypada...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 sierpnia 2011 - 21:24
[quote][quote]Łańcuch pokarmowy i to że na wolności wąż je żywe zwierzaki to jest proste i logiczne ale na WOLNOŚCI a w terrarystyce według mnie wypada...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 sierpnia 2011 - 17:23
No no, ilu tutaj specjalistów od wegetarianizmu.
Zanim znów coś napiszecie, sugeruję poczytać o aminokwasach biogennych i łączeniu produktów.
Gratuluję wiedzy, jest ona...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Zanim znów coś napiszecie, sugeruję poczytać o aminokwasach biogennych i łączeniu produktów.
Gratuluję wiedzy, jest ona...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 września 2011 - 18:01
Niestety, my już nie mamy szansy na prawdziwe polowanie, które kiedyś służyło selekcji naturalnej i wg mnie było najwłaściwsze.
Można być wegetarianinem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Można być wegetarianinem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 listopada 2011 - 22:47
Cześć, poza tym nie prawda jest ze zwierze karmowe nie ma szans, przecież wąż czasem odmawia pokarmu może ma więcej serca niż my:D:D
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów