czy w taka pogodę jak mamy teraz czyli poniżej 20 st C - wypuszczacie swoje zółwie na wybiegi ???
11 odpowiedzi na ten temat
Podobne tematy: wybieg - pytanie techniczne x
Budowa, osprzęt
Wybieg zewnętrzny potrzebna pomocWodo18, 30 gru 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
terrarium
Początkujący hodowcy żółwi
Rośliny do terrarium i na wybieg - prośba o pomoc w identyfikacjiKarko, 26 sty 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
początkujący żółwie
Żółwie lądowe
Żółw pustynny c.sulcata - wybieg zewnętrzny a rośliny ogrodoweanianeltor, 07 paź 2021 |
|
![]() |
|||
terrarium - wybieg zewnętrzny
Budowa, osprzęt
Całoroczny wybieg dla żółwia stepowegoWaty, 09 paź 2021 |
|
![]() |
|||
początkujący ssaki
Jeże
Jak ogrzać wybieg?asiolek, 30 sie 2021 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 02 czerwca 2006 - 21:20
ja nie wypuszczam swojego - pytam tylko bo kilka razy przeczytałam ze niektórzy trzymaja swoje zółwie na dworze stale od maj a do pażdziernika.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 czerwca 2006 - 23:07
Zależy jakie żółwie, bo to dość szerokie pojęcie :). Na pewno takie kilkudniowe ochłodzenie nie zaszkodzi stepowym, o ile mają wypełnioną liśćmi, sianem, dużą, SUCHĄ...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 czerwca 2006 - 08:01
Moje są od ponad miesiąca na dworze. Najbardziej aktywne - omal bez względu na pogodę - są mauretańskie (T.g.ibera). Są to jednak doskonale zahartowane osobniki,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 czerwca 2006 - 09:29
Tohu, podeślij fotki które chcesz umieścić a ja się tym zajme oki?
nulus@o2.pl
nulus@o2.pl
Napisany 03 czerwca 2006 - 10:22
może źle robie ale nawet przy 20C nie ide na godzinny spacer, bo mój sie szybko przeziebia. to samo gdy jest wyższa T ale wieje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 czerwca 2006 - 18:29
Ja dzisiaj byłem z moimi skorupkami an spacerze, na działce. Jak słońce do grzało to one szalały. Samiec na swoim wybiegu był, a samica biegała...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów