Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Ile taka agama zjada ?

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
10 odpowiedzi na ten temat

#1 Gość_Barticf_*

Gość_Barticf_*
  • Gość

Napisany 16 lutego 2011 - 08:59

Ostatnio przeglądałem trochę forum i informacja która przeczytałem przemawia za tym aby jaszczurki jednak nie kupować mianowicie powinna ona zjadać 25 świerszczy co 2-3 dni a to jednak dużo jest patrząc na ceny to dużo a wychodzi 375 świerszczy przy 30 dniowym miesiącu i podawaniu ich co 2 dni. 15 zł za 100 świerszczy czyli wychodzi 60 zł to jednak dużo patrząc na ogólne wydatki niby mógł bym sam je hodować ale wyhodować tyle świerszczy miesięcznie to już trzeba mieć dobrze zrobione to akwarium w którym one by był czyli ogrzewanie itd a to jednak też jest wydatek a i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Ile taka agama zjada ?     x

#2 PereSs_

PereSs_
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6634 dni
  • Polska / Pomorskie / Starogard Gdański

Napisany 16 lutego 2011 - 09:26

Zależy od wielkości agamy pewnie, ale moja aga ma jakies...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Gość_Barticf_*

Gość_Barticf_*
  • Gość

Napisany 16 lutego 2011 - 09:48

Tam pisał o dorosłej agamie więc wielkość pewnie miała 50...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 DONIEC

DONIEC

Miniony moderator: Agama brodata

• Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 6597 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 16 lutego 2011 - 10:44

zależy od osobnika i od karmienia czy 2-3 czy, od...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Gość

Napisany 16 lutego 2011 - 13:05

Tak na marginesie... hodowla świerszczy nie jest wcale taka prosta...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 teti

teti
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6881 dni
  • Polska / Śląskie / Mysłowice

Napisany 16 lutego 2011 - 15:20

Nasz pupil wcina od 6 do 10 zależy od humoru:)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 Vincent689PL

Vincent689PL
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5885 dni
  • Polska / Śląskie / Częstochowa

Napisany 16 lutego 2011 - 16:44

6 świerszczy od agamy 50cm co 2-3 dzień wystarczy ...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 ewkagamma

ewkagamma
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5698 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 16 lutego 2011 - 22:34

Teti,strasznie duzo dajesz drewnojadow,one sa ciezkostrawne,maja grube pancerzyki i sa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 teti

teti
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6881 dni
  • Polska / Śląskie / Mysłowice

Napisany 17 lutego 2011 - 13:11

wiem ze nie są za dobre dla agamki ale jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 BG

BG
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5744 dni
  • Polska / Śląskie / Tychy

Napisany 17 lutego 2011 - 16:57

ja daję częściej a mniej, szansa że się zaczopuje jednym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2026 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.