17 odpowiedzi na ten temat
Napisany 31 grudnia 2010 - 16:14
Po to sa lekarze,zeby do nich chodzic jak sie cos dzieje z agama,nie sadzisz Truchnal?A potem opisy jak jaszczurki gina i to w meczarniach-jak niedawno,ze sie wyginala na wszystkie strony nim zakonczyla zycie.Fajnie bylo Ci o tym czytac???Bo mnie nie.Jakbys czytal uwaznie,to bys zauwazyl,ze nie wszystkim polecam lekarza,tylko w takich watpliwych dla mnie przypadkach.Mam wyksztalcenie medyczne,a mimo to radze sie specjalisty jak cos mnie niepokoi.A KTO NIE CHCE-TO NIE MUSI,tak samo jak nie musi korzystac z jakichkolwiek rad,nie sadzisz?I nie musisz tego w taki sposob komentowac.Naprawde nie trzeba rzucac sie do gardla jak cos sie nie podoba.Megii,troche mnie wczoraj ponioslo,ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: umarła :( x
zdrowie
Mrówki
Umarła mi samotna Królowa .AdamekK, 04 sie 2020 |
|
![]() |
![]() |
||
![]() Królowa umarłaDawidCojestgrane, 18 cze 2020 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Jaszczurki
MOJA GADZINKA UMARŁAPola78, 28 paź 2017 |
|
![]() |
![]() |
||
![]() |
identyfikacja
Modliszki
Umarła, czy żywa ?GhotusAngel ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
zdrowie
Węże właściwe i pozostałe
Dlaczego umarła?Smok99, 29 cze 2013 |
|
![]() |
Napisany 31 grudnia 2010 - 16:18
Sebix mam nadzieje ze Twoja jaszczurka zawsze bedzie zdrowa,bo na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 stycznia 2011 - 02:44
ewkagamma wyluzuj, fajne są naprawdę twoje rady, ale to że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 stycznia 2011 - 14:35
Witam,
bardzo przykra sprawa z nagłą śmiercią agamy, ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
bardzo przykra sprawa z nagłą śmiercią agamy, ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 stycznia 2011 - 19:26
[quote]
Truchal, a może warto jednak było zbadać kał...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Truchal, a może warto jednak było zbadać kał...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 stycznia 2011 - 20:23
Okresowe badania kału to nie gdybanie. Każdy odpowiedzialny właściciel powinien...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 stycznia 2011 - 20:24
Temat do zamknięcia jak mniema

Napisany 01 stycznia 2011 - 20:54
jak mozna pisac o naglej smierci jezeli niepokojace objawy wystapily...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów